Yerel Haberler - 18.12.2025 - 6:34
İSTANBUL-BHA
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmada, bazı ünlü kişilerin uyuşturucu veya uyarıcı madde kullandığına ilişkin makul şüphelerin bulunduğu tespit edildi.
Soruşturma kapsamında oyuncu İrem Sak, sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Mümine Senna Yıldız, şarkıcı Aleyna Tilki, oyuncu Melisa Döngel, şarkıcı Yusuf Güney ve Cihan Şenözlü hakkında “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ya da kullanmak” suçlarından gözaltı kararı verildi.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Sarıyer, Eyüpsultan, Şişli, Üsküdar, Bakırköy ve Esenyurt ilçelerinde belirlenen 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda İrem Sak, Danla Bilic, Mümine Senna Yıldız ve Aleyna Tilki gözaltına alındı.
Adreslerinde bulunamayan Melisa Döngel, Yusuf Güney ve Cihan Şenözlü’nün yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Öte yandan şüpheli Mümine Senna Yıldız’ın ikametinde yapılan aramada 5 gram esrar ile esrar öğütme aparatı ele geçirildi. Soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği öğrenildi.
Yerel Haberler Isparta’da Hayır bahçesi yetim kaldı
Yerel Haberler Eyyübiye zabıtası 8000 şişe kola imha etti
Yerel Haberler Kemer Barajı’nda kaçak avcılığa sıkı takip
Yerel Haberler ASKİ kuraklıkla mücadeleye hız kesmeden devam ediyor
Yerel Haberler Dondurucu soğukta su mesaisi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021