Yerel Haberler - 10.04.2026 - 0:00
İSTANBUL-BHA
Operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, organize suç örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kapsamlı bir çalışma yürüttü. Yapılan çalışmalar sonucunda, Anadolu yakası başta olmak üzere kent genelinde faaliyet gösterdiği belirlenen suç örgütü üyelerinin kimlik ve adres bilgileri tespit edildi.
Polis ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 18 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 5 ruhsatsız tabanca, bir pompalı tüfek, 97 adet mermi ile çeşitli çek ve senetler ele geçirildi.
Operasyon kapsamında yakalanan şüpheliler, işlemlerinin yapılması için emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Yerel Haberler AK Parti Mamak İlçe Başkanı Dalbastı’dan TİMBİR’e ziyaret
Yerel Haberler MHP Lideri Bahçeli’den Türk dünyası mesajı
Yerel Haberler MHP Kars İl Başkanı Ali Okyay, “Siyaset Anlayışımızda Milletimizin Arasında Olmak Esastır”
Yerel Haberler Kars Akyaka’da çiftçiler şeker pancarı başladı
Yerel Haberler RTÜK’ten yayın kuruluşlarına dolandırıcılık uyarısı
Yerel Haberler Silopi’de öğrencilere Kızılay’dan hijyen desteği
Yerel Haberler TİMBİR’den kültürel endüstriler için medya çalıştayı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021