Yerel Haberler - 26.10.2025 - 9:46
İSTANBUL – BHA
AKOM’un son meteorolojik değerlendirmelerine göre, hafta sonu ılık ve parçalı bulutlu seyreden hava, pazartesiden itibaren yerini kuvvetli sağanak yağış ile fırtınaya bırakacak. Rüzgarın zaman zaman saatte 65 kilometre hıza ulaşabileceği, metrekareye ise 10 ila 30 kilogram arasında yağış düşmesinin beklendiği aktarıldı.
Yollarda su birikintileri ve ani su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulanırken, sağanağın salı günü de etkisini sürdüreceği, çarşambadan itibaren ise havanın parçalı ve az bulutlu bir görünüme kavuşmasının öngörüldüğü bildirildi.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021