Yerel Haberler - 22.07.2025 - 13:20
İSTANBUL-BHA
İstanbul’un Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir Mahallesi’nde, yerleşim yerlerine oldukça yakın bir ormanlık alanda yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede büyüyerek metrelerce yükseldiği bildirildi.
Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangın için çevredeki vatandaşlar tarafından yapılan ihbarlar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yangın bölgesine yakın konumda yüksek gerilim hatlarının bulunması, söndürme çalışmalarını zorlaştırıyor. Görgü tanıkları, zaman zaman patlama seslerinin duyulduğunu ifade etti.
Yangının rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılmasını engellemek amacıyla, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiyesi ile Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler koordineli şekilde müdahale ediyor. Hava desteği ihtimali değerlendirilirken, bölgedeki vatandaşların tedbirli olması yönünde uyarılar yapıldı.
Yerel Haberler Etimesgut Belediyesi’nde zimmet soruşturması: 4 gözaltı
Yerel Haberler Yeni haftada yağış etkisini sürdürüyor
Yerel Haberler Antalya Büyükşehir’e yolsuzluk soruşturmasında yeni gözaltı
Yerel Haberler Üniversitelilerden köy okuluna anlamlı dokunuş
Yerel Haberler Başkan Fatma Betül Sayan Kaya Isparta‘ya geldi
Yerel Haberler Milliler Dünya Kupası için sahaya çıkacak: Rakip Kosova
Yerel Haberler Alacabel’de kar kalınlığı 5 santime ulaştı
Yerel Haberler Isparta İyi parti il başkanı görevden alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021