Yerel Haberler - 16.03.2026 - 0:00
İSTANBUL-BHA
Havalimanı İşletmecisi İGA CEO’su Selahattin Bilgen de bireysel ödüle layık görülerek sektördeki liderliğini bir kez daha tescilledi.
13 Mart’ta Yunanistan’ın Ekali bölgesinde düzenlenen ödül töreni, havacılık dünyasının önemli kuruluşlarından Hermes – Air Transport Organization, Air Transport News (ATN) ve America Latina Aeronoticias (ALA) iş birliğiyle gerçekleştirildi. İGA İstanbul Havalimanı, kuruluşundan bu yana altıncı kez “Yılın Havalimanı” unvanını alarak küresel bağlantı gücünü ve sektördeki standart belirleyici rolünü yeniden kanıtladı.
Ödül töreninde konuşan Selahattin Bilgen, İGA İstanbul Havalimanı’nın teknoloji, sürdürülebilirlik ve yolcu deneyimi alanlarında sektörün yönlendirici merkezlerinden biri haline geldiğini vurguladı:
“Açılışımızdan bu yana taviz vermediğimiz ‘mükemmeliyet’ ve ‘eşsiz misafir memnuniyeti’ yaklaşımımız, bugün sektörde liderliğe dönüşmüştür. Türk misafirperverliğini dijital inovasyonla harmanlayarak, havacılığın geleceğini bugünden inşa etmeye kararlılıkla devam edeceğiz.”
Bilgen, şahsına verilen ATN Bireysel Ödülünü ise ekibiyle paylaştığını ifade etti:“Bu ödül, her gün havacılığın sınırlarını zorlayan binlerce çalışma arkadaşımın emeklerinin toplam yansımasıdır. Başarı ancak iyi ekiplerle mümkündür ve bu onur, İGA ailesinin her bir bireyine aittir.”
Yerel Haberler Doğu’da kar yağışı ulaşımı aksattı
Yerel Haberler Akdeniz’de 4,8 büyüklüğünde deprem
Yerel Haberler Antalya’da Kaymakamlık binasında silah sesi
Yerel Haberler 8 ilde suç örgütlerine darbe: 34 tutuklama
Yerel Haberler Başkan Gülpınar’dan Kadir Gecesi Mesajı
Yerel Haberler Giresun’da kaldırım çalışması devam ediyor
Yerel Haberler Başkan Güler’den Kadir Gecesi mesajı
Yerel Haberler İstanbul Havalimanı, dünyada 6. kez “yılın havalimanı’ oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021