Yerel Haberler - 25.08.2025 - 11:32
ANKARA – BHA
Ordudan yapılan açıklamada, Nasır Hastanesi’ne yönelik iki ayrı hava saldırısına değinilirken, İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana 244 basın mensubunu öldürmesine rağmen “gazetecilerin hedef alınmadığı” savunuldu. Açıklamada ayrıca saldırı nedeniyle “üzüntü duyulduğu” belirtilerek, Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir’in olayla ilgili soruşturma talimatı verdiği kaydedildi.
İsrail güçlerinin düzenlediği ikinci saldırı, Mısır televizyonunun canlı yayınına da yansıdı. Görüntülerde, ilk saldırıda yaralananları tahliye etmeye çalışan sivil arama kurtarma ekibinin ve görüntü almak isteyen gazetecilerin hedef alındığı açıkça görüldü.
Gazze Sağlık Bakanlığı’nın yazılı açıklamasında ise saldırılarda 4 gazeteci ve 1 arama kurtarma çalışanının da aralarında bulunduğu en az 15 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021