Yerel Haberler - 10.05.2026 - 0:00
ISPARTA – BHA
Isparta’nın Atabey ilçesine bağlı Harmanören Göndürle Köyü’nde düzenlenen geleneksel Hıdırellez Yemeği, geniş katılımla gerçekleştirildi. AK Parti YSK Temsilcisi, Genel Başkan Yardımcısı Yardımcısı ve eski milletvekili Recep Özel’in köyü olması dolayısıyla program, Isparta protokolünü bir araya getirdi.
Programa Abdullah Erin, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, ilçe başkanları, AK Parti yöneticileri, il başkan yardımcıları, Recep Özel, Atabey Kaymakamı, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Hıdırellez geleneğinin yaşatıldığı programda vatandaşlar aynı sofrada buluşurken, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Köy meydanında gerçekleşen etkinlikte samimi görüntüler oluşurken, katılımcılar Hıdırellez’in bereket, dayanışma ve kardeşlik ruhunu yansıttığını ifade etti.
Program boyunca vatandaşlarla yakından ilgilenen protokol üyeleri, Isparta’nın güçlü dayanışma kültürüne dikkat çekti. Etkinlikte yapılan değerlendirmelerde, farklı kesimlerden insanların aynı değerler etrafında buluşmasının toplumsal birlik açısından önemli olduğu vurgulandı.
Yoğun katılımla gerçekleşen Geleneksel Hıdırellez Yemeği, dualar ve sohbetler eşliğinde sona ererken, organizasyon Isparta’nın birlik ve beraberlik tablosunu ortaya koydu.
Yerel Haberler Kars’ta ekmek fiyatlarına zam: Yeni tarife 15 lira oldu
Yerel Haberler AKK’ya İz Bırakanların Konuğu Leyla Gencer oldu
Yerel Haberler DSÖ’den hantavirüs açıklaması: Salgında sona doğru
Yerel Haberler Kars’ta yaz kursları için hazırlıklar başladı
Yerel Haberler AK Parti Sözcüsü Çelik: Soykırım şebekesinin sözde bu kararı, tarihi gerçeklikten uzaktır
Yerel Haberler KETEM mobil tarama aracı yollara çıkıyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021