Yerel Haberler - 06.12.2025 - 16:15
ISPARTA-BHA
Millî Eğitim Bakanlığının Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli vizyonu doğrultusunda dijital okuryazarlığı artıran, uluslararası eğitim iş birliklerini güçlendiren ve öğretmenlerin mesleki gelişimine katkı sağlayan eTwinning faaliyetleri, Isparta’da kapsamlı proje çalışmalarıyla sürüyor.
Bu yıl Isparta’da 204 öğretmen, hazırladıkları 241 proje ile eTwinning Kalite Etiketi almaya hak kazandı. Ayrıca 12 okul, eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildi.
Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödül töreninde, ödül kazanan öğretmen ve okulların başarıları kutlandı. Törene Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız, İl Millî Eğitim Müdürü Recai Ocak, idareciler ve öğretmenler katıldı.
Yetkililer, değişen dünyada “güçlü öğretmen, güçlü okul, güçlü Türkiye” anlayışıyla yürütülen bu çalışmaların, eğitimde dijital dönüşümü hızlandırdığını, okulların erişilebilirlik ve kalite standartlarını yükselttiğini vurguladı. eTwinning projelerinin öğrencilere uluslararası etkileşim ve proje temelli öğrenme becerisi kazandırdığı ifade edildi.
Millî Eğitim Bakanlığının yeni eğitim modeli doğrultusunda öğretmenleri birer “değişim aktörüne” dönüştüren bu çalışmaların, Isparta’da her yıl daha da güçlenerek yaygınlaştığı belirtildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü, başarılarıyla kenti gururlandıran tüm okul yöneticilerini, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ederek yenilikçi eğitim projelerine kararlılıkla devam edileceğini açıkladı.
Yerel Haberler BHA Genel Müdürü Kaçar, Manavgat’ın değerlerini kaleme aldı
Yerel Haberler Keçiborlu’da hizmet sahada şekilleniyor
Yerel Haberler Gram ve çeyrek altında düşüş rüzgarı
Yerel Haberler Beypazarı’nda 10.250 öğrenci karnelerini aldı
Yerel Haberler Burdur Kızılkaya’da 2026 hasat sezonu başladı
Yerel Haberler Beypazarı Adliyesinde görev süreleri sona eren Hâkim ve Savcılar başka yerlere atandı
Yerel Haberler 39 saniyede kıyameti yaşadılar: Venezuela enkaz altında!
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021