Yerel Haberler - 16.03.2026 - 0:00
ANKARA-BHA
Robles, BM’den İsrail’e saldırılarını sonlandırması yönünde talepte bulunmasını talep etti.
Robles, Lübnan’da görev yapan BM barış gücü UNIFIL’de yaklaşık 670 İspanyol askerinin konuşlandırıldığını belirtti. Bakan, video konferans aracılığıyla askerlerle bir araya gelerek çatışma bölgesindeki durum hakkında bilgi aldı. İsrail’in Lübnan’a ve Hizbullah’ın İsrail’e yönelik günde 60-70 top ve hava saldırısı düzenlediğini aktaran Robles, İspanyol askerlerinin uzun saatler boyunca sığınaklarda kaldığını ve durumdan dolayı ciddi endişe duyduklarını söyledi.
Bakan Robles, İsrail’in Lübnan’daki saldırılarını durdurması ve ülkedeki barış gücü misyonunun güvenliğinin sağlanması için BM’nin İsrail’den talepte bulunması gerektiğini vurguladı.
Yerel Haberler İBB’ye ihale operasyonu: 12 şüpheli yakalandı
Yerel Haberler ABD Başkanı Trump’tan Çin mesajı
Yerel Haberler Jandarma’dan Ailelere “Dijital Ayak İzi” Uyarısı
Yerel Haberler Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini güncelledi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021