İslahiye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü

Dünya - 13.11.2017 - 7:51

İstiklal Gazetesi Köşe Yazarı Ziya Sevim, İslahiye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, kurtuluş mücadelesinin Türk insanının bağımsızlık karakterini gösteren en önemli savaş olduğunu vurguladı.

Ziya Sevim, İslahiye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, Osmanlı Devleti’nin Birinci Dünya savaşı sonrasında emperyalist güçler tarafından parçalandığını ve Anadolu’nun tüm topraklarının işgal edildiğini hatırlattı. Tarihinde hep bağımsız yaşamış Türk Milletinin, topyekûn bir mücadeleyle giriştiğini, tüm dünyaya örnek olan bir kurtuluş savaşı yaptığını vurgulayan Sevim ,’’ Türk Milletinin evlatları olarak Milli Mücadele ve Kurtuluş Hareketini büyük bir gururla anmaktayız. Vatanımızın kurtuluşu için hayatları pahasına kahramanca mücadele etmiş şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anarken, tüm Gaziantep /İslahiyeli hemşerilerimin 13 Kasım Kurtuluş Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ dedi.

Dünya Serkan Başsoy gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Dünya AJet dış hatlarda büyüyor: 3 yeni hat açılıyor

Dünya Kdz. Ereğli ‘de plajlar bölgesi kaçak yapı ve işgallerden temizlendi

Dünya Beşiktaş’ın yeni orta sahası İstanbul yolunda

Dünya Aksaray’a hızlı tren müjdesi! Dört kente birden bağlanacak

Dünya AFCON finaline ağır ceza! Senegal ve Fas’a yaptırım

Dünya Yılmaz: Dezenflasyon süreciyle birlikte istihdam piyasasında olumlu tablo devam ediyor

Dünya Aksaray’ın Kaderini Değiştirecek Hızlı Tren Yatırımı Hayata Geçiyor

Dünya 28 Ocak Veri Koruma Günü’nde Kamuda Yapay Zekâ ele alındı

Dünya Duran: Bağımlılıkla mücadele devletin vazgeçilmez güvenlik alanıdır

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021