İŞKUR ve SGK’dan Royal Çelik’e Stratejik Çıkartma

Ana Manşet - 13.02.2026 - 9:41

Royal Çelik’e Anlamlı Ziyaret: İŞKUR ve SGK İl Müdürlerinden Aksaray OSB’de Üretim ve İstihdam Vurgusu

Royal Çelik, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) Bestaff markasıyla beton mikseri ve transmikser üretimi gerçekleştirerek hem Türkiye ekonomisine hem de ihracata güçlü katkı sunmaya devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı İŞKUR ve SGK İl Müdürleri, Aksaray OSB’de faaliyet gösteren firmayı ziyaret ederek üretim süreçleri ve istihdam yapısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Aksaray’dan Dünyaya İhracat

Aksaray’dan Avrupa başta olmak üzere birçok ülkeye ihracat gerçekleştiren Bestaff markası, ağır vasıta üstyapı ekipmanları alanındaki üretim kapasitesiyle dikkat çekiyor. İngilizce ve Almanca’da “en iyi takım” anlamına gelen Bestaff ismi, firmanın güçlü ekip ruhunu ve kurumsal vizyonunu da yansıtıyor.

Kaliteli üretim anlayışı, güçlü mühendislik altyapısı ve ihracat odaklı büyüme stratejisiyle Royal Çelik, Aksaray sanayisinin lokomotif firmaları arasında yer alıyor.

Kemal Koyuncu ile Üretim ve Gelecek Hedefleri Masaya Yatırıldı

Ziyaret kapsamında firmanın vizyoner yaklaşımıyla üretim ve ihracata liderlik eden işveren Kemal Koyuncu ile bir araya gelindi. Görüşmede üretim süreçleri, istihdam yapısı ve firmanın gelecek hedefleri üzerine kapsamlı istişarelerde bulunuldu.

Heyet ayrıca üretime alın teriyle katkı sunan çalışanların doğum günü heyecanına ortak olarak, üretimin merkezinde insanın yer aldığına bir kez daha dikkat çekti.

İŞKUR ve SGK Teşvikleri Ele Alındı

Gerçekleştirilen görüşmelerde kamu–özel sektör iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik önemli başlıklar değerlendirildi. Toplantıda özellikle şu konular öne çıktı:

Yetkililer, istihdamın artırılması, nitelikli iş gücünün yetiştirilmesi ve çalışma hayatına ilişkin güncel uygulamalar konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Aksaray OSB’de Üretim ve İstihdam Vurgusu

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı çalışmalar yürüten işverenlerin her zaman yanında olunacağı vurgulandı.

Üreten, istihdam sağlayan ve ülke ekonomisine katma değer kazandıran tüm sanayicilere hayırlı ve bereketli kazançlar dilendi.

Ana Manşet Başsavcı Uğurlu’dan, “patates hat” uyarısı

Ana Manşet AİÇÜ’de zebra balığı translasyonel tıp araştırma laboratuvarı açıldı

Ana Manşet 2026-YDS/1 pazar günü 20 dil seçeneğiyle uygulanacak

Ana Manşet Duisburg’da tarihe tanıklık eden mekân: Türkevi iki Cumhurbaşkanı’nı ağırladı

Ana Manşet Kadınlar Çayeli’nde kanser farkındalığı için buluştu

Ana Manşet Ağrı Spor Lisesi Kız Futbol Takımı Türkiye finallerine yükseldi

Ana Manşet Bakan Gürlek duyurdu: Sosyal medyada kimlik dönemi

Ana Manşet Kamu personeline çocukları için servis kolaylığı

Ana Manşet Ankara-İzmir arası Yüksek Hızlı Tren ile 3,5 saate düşüyor

Ana Manşet Orta Doğu’daki gerilim AB’de akaryakıt fiyatlarını tırmandırdı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021