Yerel Haberler - 27.08.2025 - 9:40
HATAY – BHA
Erdemir’de Genel Müdür Niyazi Aşkın Peker’in görevinden ayrılmasının ardından, bu göreve Şaban Yazıcı atandı. 1987 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Yazıcı, 1990 yılında aynı bölümde yüksek lisansını, 1991 yılında ise ODTÜ Finans ve Yönetim bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı.
Yazıcı, 2012-2019 yılları arasında Tosçelik A.Ş.’de Fabrika Müdürü, 2019-2024 yılları arasında ise Tosyalı Demir Çelik A.Ş.’de Proje ve İşletmeler Genel Müdürü olarak görev yaptı. İsdemir’de ise Genel Müdürlük görevini yürüten Salih Cem Oral’ın yerine Ayhan Akın getirildi. 1992 yılında Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olan Akın, 2015-2016 yılları arasında Tosyalı Holding’te Çelik Üretim Grup Başkanlığı yaptı. 2016-2023 yılları arasında Öztrans Grup Lojistik A.Ş.’de Genel Müdür olarak görevini sürdüren Akın, bundan böyle İsdemir’in Genel Müdürü olarak görev yapacak.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021