İlkokul Öğrencilerinden Emniyete ziyaret

Aksaray Haberleri - 16.03.2018 - 11:46

Emlak Kredi İlkokulu 3-İ sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Hasan KARİP ile birlikte İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ali KARABAĞ’ı ziyaret etti. Öğrencileri makamında kabul eden Emniyet Müdürümüz Sayın Ali KARABAĞ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Emniyet Müdürü Ali KARABAĞ, öğrencilerin polislik mesleği ile ilgili merak ettikleri soruları cevaplandırarak, meslek hayatındaki deneyimlerini aktardı ve nasihatlerde bulundu.

MOBESE merkezinde kurulu bulunan güvenlik kameralarından, Kurşunlu Cami karşısında yaya geçidine hatalı park eden ve yayaların geçişine engel olan araca trafik ekiplerince yapılan müdahaleyi canlı olarak izleyen öğrenciler, Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis amcalarından sürücü belgelerinin nasıl düzenlendiği hakkında bilgiler aldıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek burada görevli uzman polislere özellikle hırsızların nasıl yakalandığı ile ilgili sorular sordular.

Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde TOMA, Panzer, Trafik ekip otoları ve Şahin motorlarına binen öğrenciler, Narkotik ve Patlayıcı Madde Arama köpekleri ile hatıra fotoğrafı çektirerek emniyet müdürlüğünden memnun olarak ayrıldılar.

Aksaray Haberleri Şimşek: Turizm geliri 2025’te 65,2 milyar dolara ulaştı

Aksaray Haberleri İnternetten altın alımında risk artıyor

Aksaray Haberleri Aksaray OSB Alarmda: Güvenlik Ön Planda

Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi bugün belli oluyor

Aksaray Haberleri Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi

Aksaray Haberleri Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması

Aksaray Haberleri AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim

Aksaray Haberleri Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor

Aksaray Haberleri KVKK’dan Kişisel Verileri Koruma Günü’nde 3 ayrı yarışma

Aksaray Haberleri CİMER’e yapılan acil başvuru sonrası Altındağ’da bina boşaltıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021