Yerel Haberler - 19.08.2025 - 9:42
ANKARA – BHA
NSosyal hesabından açıklama yapan Duran, siyasette fikrin, projenin ve çözüm önerilerinin bittiği yerde öfke, hakaret ve hadsizliğin başladığını söyledi. Bu üslubu benimseyenlerin, kendi tabanlarına da seviyesizliği layık gördüğünü belirtti.
Duran, CHP liderinin son dönemde yaşadığı siyasi sıkışıklığı bu dil üzerinden yönetmeye çalıştığını vurgulayarak, “Hakaretlere dayalı negatif siyasetin dibi durumu kabul edilemez ve sürdürülemezdir” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her zaman milletin iradesini esas alarak siyaset yaptığını hatırlatan Duran, Erdoğan’a her seçimde gösterilen teveccühün kaynağının da bu bağ olduğunu ifade etti.
Açıklamasında, “Hakaret diline savrulanların kavrayamadığı gerçek tam da budur” diyen Duran, Özel’in kullandığı üslubu sert sözlerle eleştirdi.
Yerel Haberler Memur ve emeklinin temmuz zammı cuma günü belli olacak
Yerel Haberler İkna çalışmaları sonuç verdi: 134 örgüt mensubu teslim oldu
Yerel Haberler Sakarya-Karasu yolunda kaza: 3 yaralı
Yerel Haberler Trump duyurdu: ABD ve İran Doha’da masaya oturacak
Yerel Haberler Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı
Yerel Haberler 29 ilde siber suç operasyonu
Yerel Haberler Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz
Yerel Haberler Karslı sporcu İbrahim Müçük Türkiye Şampiyonu oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021