Yerel Haberler - 08.05.2026 - 0:00
YAŞAR TONBAK/ ANKARA/ BHA
İlçe Gençlik Spor müdürü Ahmet Lal, hafta için Faruk Kefelioğlu, Çayırlıoğlu, Şehit Kemal Duman ve Şehit Onur Yamam ilkokullarını ziyaret ederek, desteklerinin sürdüğünü söyledi.
Geleceğin Sporcularını Spor adamlarına destek, şampiyonlarına destek olmaya devam edeceklerine değinen İlçe Gençlik Spor Müdürü Ahmet lal, şunları kaydetti:
“Hafta başından bu yana ziyaretlerimiz sürüyor. Faruk Kefelioğlu, Çayırlıoğlu, Şehit Kemal Duman ve Şehit Onur Yaman İlkokulu müdürlerini ziyaret ettik. Bu okullarımıza spor malzemesi desteği kapsamında, futbol topu, Basketbol topu, Voleybol topu ve Antremden yeleği desteği sağladık. Geleceğin şampiyonlarına destek olmaya devam ediyoruz.”
İlçe Gençlik Spor Müdürü Ahmet lal, önümüzdeki haftalarda diğer ilkokullara da aynı desteklerin süreceğini kaydetti.
Yerel Haberler 13 ilde sahte TOKİ sitesi vurgunu: 14 gözaltı
Yerel Haberler Altın fiyatlarında dalgalı seyir sürüyor
Yerel Haberler Ünye’de yağmur suyu sorunları çözüme kavuşuyor
Yerel Haberler İstanbul’da ünlülere uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı
Yerel Haberler Ilıcalar’da çocuklar tuvalle buluştu
Yerel Haberler Başkan Gencan’dan kadın girişimci Eraslan’a anlamlı ziyaret
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021