Aksaray Haberleri - 09.08.2017 - 17:14
6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak ile İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun başkanlığında telekonferans yöntemi ile 81 İlde “İl Spor Güvenlik Kurulları” toplanarak, önceki tedbirlere ilaveten gerekli ek tedbirlerin alınmasına yönelik kararlar alındı.
Bu kapsamda İlimizde de Valilik Makamı’nda düzenlenen toplantıda, özellikle önümüzdeki dönem ilimizde düzenlenecek spor faaliyetlerinde alınacak güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı. Ayrıca İl Spor Güvenlik Kurulunun düzenli olarak her ayın ilk haftasında toplanması kararlaştırıldı.
Toplantıya Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutanı Yarbay Fuat Anık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hayrullah Alaboyun, İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cavit Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Celal İmik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Adnan Çekiç, Aksaray Belediye Spor yöneticisi Nedim Deniz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Sırmacı ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü Muhsin Erdoğan katıldı.
Aksaray Haberleri Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor
Aksaray Haberleri Antalya’da operasyon: 25 kişi gözaltında
Aksaray Haberleri 33 İlde FETÖ’ye Operasyon, 69 Şüpheli Yakalandı
Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi
Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı
Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021