İki İlçe Kongresi İleri Bir Tarihe Ertelendi

Aksaray Haberleri - 14.03.2020 - 15:19

AK Parti’nin Aksaray’da hafta sonu yapacağı iki ilçe kongresinin ‘korona virüsü’ tedbirleri kapsamında ertelendiği duyuruldu.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, hafta sonu yapılacak Eskil ve Sultanhanı ilçe kongrelerinin ‘korona virüsü’ tedbirleri kapsamında ertelendiğini belirtti.

Altınsoy yaptığı yazılı açıklamada, “Eskil ve Sultanhanı ilçelerimizde hafta sonu gerçekleştirmek üzere tüm hazırlıklarını titizlikle tamamladığımız ana kademe ilçe kongrelerimiz, Sağlık Bakanlığımızın yürüttüğü ‘korana virüsü’ ile ilgili tedbirler kapsamında, alınan Bilim Kurulu kararları ve son gelişmeler dikkate alınarak, Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda ileri bir tarihe ertelenmiştir. Devletimizin aldığı her tedbirin, bizlerin sağlığı için olduğunu aklımızdan çıkarmadan, sağduyu ve tavsiye edilen tedbirlere uyarak, bu sıkıntının da bertaraf edileceğine inancımız tamdır. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü musibetlerden korusun” ifadelerini kullandı.

Aksaray Haberleri Başkent Üniversitesi ISIF’25’te ödüllerle döndü

Aksaray Haberleri TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: 2 ölü, 10 yaralı

Aksaray Haberleri TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Aksaray Haberleri Okullarda ikinci dönem “Bayrak Sevgisi” ile başlıyor

Aksaray Haberleri Altın piyasasında hızlı gerileme

Aksaray Haberleri Basketbol liglerinde haftanın maç takvimi belli oldu

Aksaray Haberleri Apple beklentileri aştı: Satışlar yüzde 16 arttı

Aksaray Haberleri 23 ilde uyuşturucuya darbe: 6 milyon hap ele geçirildi

Aksaray Haberleri Restoran ve kafelerde zorunlu servis ve kuver ücretine yasak

Aksaray Haberleri 58 il için sarı kodlu uyarı: Fırtına ve kuvvetli yağış geliyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021