Aksaray Haberleri - 05.04.2017 - 11:16
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, estetik, nezaket, zarafet gibi ruhi kavramları öne çıkartan çalışmaları desteklediklerini söyledi.
ASÜ Eğitim Fakültesi sergi ve konser gibi sanatsal etkinliklerine devam ediyor. Eğitim Fakültesi fuaye alanında Resim Bölümü öğrencilerinin hazırladığı “İllüstrasyon Sergisi” ile Müzik Bölümü öğrencilerinin hazırladığı “Piyano Konseri” beğeniye sunuldu. Etkinliklerin açılışında kısa bir konuşma yapan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Müzik ve Resim Bölümlerinin, öğrencilerin iç derinliklerini arttıran işlere imza attığını söyledi. Üniversitenin akli melekeleri geliştirmenin yanı sıra, ruhi melekeleri geliştiren çalışmalar da yaptığına dikkat çeken Şahin, “İç dünyamızı harekete geçirecek, hayal dünyamızı zenginleştirecek, estetik, nezaket, zarafet gibi kavramları öne çıkartacak etkinlikleri destekliyoruz. Çalışmalara katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Emre’nin konuşmasının ardından Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Banu Davun ve Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Karabulut, çalışmaların teknik detaylarına ilişkin bilgiler verdi.
Yapılan konuşmaların ardından önce sergi gezildi, hemen ardından piyano öğrencileri bir bahar konseri sundu.
Aksaray Haberleri TİRDEF ailesi iftarda buluştu: Birlik ve beraberlik mesajları ön planda
Aksaray Haberleri Borsa güne artıda başladı
Aksaray Haberleri THY, bayram tatili için 297 ek sefer düzenledi
Aksaray Haberleri İran medyası: Doğal gaz ve petrol tesisleri vuruldu
Aksaray Haberleri DMM’den İsrail iddialarına yanıt
Aksaray Haberleri AFCON finalinde şok karar: Şampiyon değişti
Aksaray Haberleri “Güvenilir Gıda” uygulaması kullanıma açıldı
Aksaray Haberleri Malatya’da çocuklar bayrama ücretsiz tıraşla hazırlandı
Aksaray Haberleri Öztürk’ten eğitime 250 bilgisayarlık destek
Aksaray Haberleri Galatasaray, Liverpool deplasmanında çeyrek final peşinde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021