Yerel Haberler - 05.12.2025 - 11:24
ORDU – BHA
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde kent genelindeki hizmet hızını ve verimliliğini artıracak önemli bir adım daha attı. Belediye, hiçbir kiralama veya ihale maliyetine girmeden, tamamen kendi öz kaynaklarıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Bu vizyonla belediye envanterine 10 adet yeni iş makinesi daha kazandırıldı. Böylece Büyükşehir’in hizmet filosu 325 araç ve iş makinesine ulaştı.
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından kullanılacak olan araçlar yol yapımından bakıma, altyapıdan onarıma kadar pek çok kritik çalışmada sahaya inecek. Araçlar, Ordu’nun 19 ilçesinde hizmet vererek ulaşım altyapısının daha sağlam, daha hızlı ve daha konforlu bir şekilde güçlendirilmesine katkı sunacak.
Genişleyen araç filosu sayesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi; altyapı, yol yapım, çevre düzenleme, temizlik ve kırsal hizmetler başta olmak üzere tüm alanlarda hizmet kapasitesini her geçen gün yukarı taşıyor.
Başkan Güler’in “Kendi kendine yeten Ordu” vizyonu doğrultusunda atılan bu adım, Ordu’nun geleceğine yapılan güçlü bir yatırım olarak öne çıkıyor.
Yerel Haberler Beypazarı Belediye başkanı Dr. Özer Kasap: İlçede toplumun tüm kesimleriyle ortak hareket edeceğiz
Yerel Haberler Samsun’da zincirleme kaza: 19 kişi yaralandı
Yerel Haberler İsparta’da kaza yapan gençler Burdur’da defnedildi
Yerel Haberler Ankara barajlarında doluluk oranı geriledi
Yerel Haberler Kars’ta Nevruz Bayramı kutlandı
Yerel Haberler AYM denetiminde 3 partiye suç duyurusu kararı
Yerel Haberler Türkiye – Romanya maçına Fransız hakem
Yerel Haberler Yurt genelinde yağışlı hava etkisini devam ettirecek
Yerel Haberler “Çanakkale’de yapılamaz” denilen ameliyat ile hayata tutundu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021