Hayırsever İşadamı Altuntaş’a Nezaket Ziyareti

Aksaray Haberleri - 15.06.2015 - 18:13

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, hayırsever işadamı Osman Altuntaş’ı makamında ziyaret etti.

İlişkilerin geliştirilmesi kapsamında gerçekleştirilen iyi niyet ziyaretinde şehir-üniversite işbirliğini önemsediklerini ve Aksaray için önem teşkil eden her işe katkı sunmaya hazır olduklarını belirten Rektör Şahin, işadamı Osman Altuntaş’ın ASÜ’ye ve şehre önemli değerler kazandırdığını belirtti. Veteriner Fakültesi inşaatının Altuntaş’ın değerli katkılarıyla sürdüğünü anımsatan Prof. Şahin, kurumlar arası ilişkilerin geliştirilmesi noktasında üzerlerine düşeni yerine getireceklerini söyledi. İşadamı Osman Altuntaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnşaatı devam eden Veteriner Fakültesi’nin mümkün olan en kısa zamanda bitirilmesi hedefleniyor.

Ziyarete Genel Sekreter Bayram Ali Yavaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Bahaüddin Varol ve Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz ile Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Serpil Doğuş Gümüşsoy da katıldı.

Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı

Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet

Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 14 il için kuvvetli yağış alarmı

Aksaray Haberleri TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan bahis soruşturması açıklaması

Aksaray Haberleri Battalgazi’de 180 bin metrekarelik projede sona gelindi

Aksaray Haberleri SOLOTÜRK 13 yıl sonra yeniden Ereğli semalarında olacak

Aksaray Haberleri Orman Yangınlarıyla Mücadelede 5 Bin 600 Araçlık Filo

Aksaray Haberleri Trump-Şi zirvesinde ticaret ve yapay zeka gündemi

Aksaray Haberleri Kars Veteriner Hekimleri Odası’ndan ‘Hantavirüs’ uyarısı: “Panik yok, tedbir var”

Aksaray Haberleri Türkiye Çevre Ajansı’ndan Sıfır Atık için dev adım: İşletmeler için Depozito Sistemi’ne kayıt süreci başladı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021