Hayırsever iş insanı Aksaray’a 5 yeni 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yaptıracak

Ana Manşet - 13.08.2022 - 9:14

Aksaraylı iş insanı Ahmet Yaşar Eşmekaya Sağlık alanında ihtiyaç duyulan bölgelerde 5 yeni 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yaptıracak.

Elite Naturel Organik Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yaşar Eşmekaya, Vali Hamza Aydoğdu’yu ziyaret etti. Valilik makamında kabul ettiği iş insanı ile bir süre görüşen Vali Hamza Aydoğdu, iş insanı Eşmekaya’nın sağlık alanında ihtiyaç duyulan 2’si bu yıl sonunda tamamlanmak üzere toplam 5 yeni 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yaptırma kararı aldığını söyledi.

Güzel ve anlamlı bir hayır hizmeti yapma kararı alan iş adamı Eşmekaya’yı tebrik eden Vali Hamza Aydoğdu; yapılacak 112 acil sağlık istasyonları ile vatandaşların daha hızlı ve etkin sağlık hizmetinden yararlanacağını belirtti.

Sağlık çalışanlarının büyük fedakârlık göstererek vatandaşlara hizmet ettiğini vurgulayan Vali Hamza Aydoğdu; “Doktor, hemşire ve tüm sağlık personellerimiz gece gündüz demeden çok önemli bir hizmeti yürütüyorlar. Bizler de onlara sağlıklı ortamlar sağlanması adına hep birlikte gayret gösteriyoruz. Bu anlamda hayırseverlerimizin desteği bizi çok mutlu ediyor. Aksaraylı iş insanı Ahmet Yaşar Eşmekaya, 2’si bu yıl sonunda tamamlanarak hizmete alınacak toplam 5 yeni 112 Acil Sağlık İstasyonu yaptırma kararı aldı. Kendisine tüm Aksaraylılar adına teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin”diye konuştu.

Şirket olarak 12 farklı organik meyve suyu üretimi yaptıklarını ürünlerini Kanada, ABD, Japonya, Avustralya, İngiltere, Tayvan, Çin, İsveç, İsviçre ve Almanya’ya ihraç ettiklerini belirten iş insanı Ahmet Yaşar Eşmekaya, kendi memleketlerinde eğitim ve sağlık alanında destek olmaya çalıştıklarını, şirket olarak bu tür hayır hizmetlerinde bulunmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Ana Manşet Erdoğan: Karadeniz’de güvenlik sağlanmalı, çatışma zemini oluşmamalı

Ana Manşet TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Baloğlu’ndan ERDEMİR’e ziyaret

Ana Manşet Bitki koruma ürünlerinde satış ve kullanım elektronik takibe alınıyor

Ana Manşet Batman’a ücretsiz fidan dağıtımı

Ana Manşet ABB’den ulaşım tarifelerinde düzenleme: Artış 2026’da uygulanacak

Ana Manşet Yenişehirlioğlu’ndan Şükrü Başdeğirmen’e övgü

Ana Manşet İstanbul ve İzmir’de yaklaşık 7 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi

Ana Manşet Kars’ta ‘Afete Hazırlık ve Psikososyal Dayanıklılık Eğitimi’ düzenlendi

Ana Manşet DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Sudan, Kars’ta bölgesel kalkınma ve kadın istihdamı vurgusu

Ana Manşet Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021