Yerel Haberler - 07.05.2026 - 0:00
KARS – BHA
Kars Valisi Ziya Polat, eşi Pınar Filiz Polat Hanımefendi ile birlikte, Kars Ahmet Arslan Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Hatay Medeniyetler Korosu konserine katıldı.
Çok Kültürlü Ezgiler Gönülleri Buluşturdu
Konserde, farklı dil ve inançlara ait eserler aynı sahnede hayat buldu. “Farklı Diller, Tek Nefes” temasıyla sahne alan koro, seslendirdiği eserlerle izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
Farklı kültürleri bir araya getiren repertuvar, salondaki sanatseverlerden büyük beğeni toplarken, birlik, beraberlik ve hoşgörü mesajları ön plana çıktı.
Vali Polat’tan Sanat ve Dayanışma Vurgusu
Program sonunda sanatçılarla bir araya gelen Vali Ziya Polat, böylesine anlamlı bir etkinliğin Kars’ta gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sanatın toplumları birleştirici gücüne dikkat çeken Polat, farklılıkların zenginlik olduğu anlayışının bu tür etkinliklerle daha da güçlendiğini ifade etti.
Yoğun Katılım Dikkat Çekti
Karslı sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konser, uzun süre alkışlandı. Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
Kars’ta düzenlenen bu özel konser, kültürel çeşitliliğin ve ortak değerlerin müzik aracılığıyla buluştuğu unutulmaz bir etkinlik olarak hafızalarda yer aldı.
Yerel Haberler PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza
Yerel Haberler Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı
Yerel Haberler Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı
Yerel Haberler Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı
Yerel Haberler Adalet Bakanlığı’na yeni personel alımı yapılacak
Yerel Haberler Manisa Büyükşehir Belediyesi danışmanına gözaltı
Yerel Haberler Arapgir’de gönüllere dokunan buluşma
Yerel Haberler Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı
Yerel Haberler Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021