Harçlık Vermeyen Anne ve Babasına Saldırdı

Aksaray Haberleri - 30.12.2015 - 15:57

Aksaray’da harçlık vermeyen ebeveynlerine bıçakla saldıran 23 yaşındaki işsiz genç, polis tarafından yakalandı. Gencin babası çıkan arbedede elinden bıçakla hafif yaralandı. Aksaray’da Hacılar Harmanı Mahallesi’nde 23 yaşındaki işsiz İbrahim Nazlı, iddiaya göre harçlık vermeyen anne ve babasına bıçakla saldırdı. Polis, genç saldırganı yakaladı. Gencin 54 yaşındaki babası Ali Çekiç ise çıkan arbedede elinden bıçakla hafif yaralandı.

MUTFAK BIÇAĞIYLA ANNE VE BABASINA SALDIRDI

Olay, dün Hacılar Harmanı Mahallesi’nde meydana geldi. İşsiz İbrahim Nazlı, iddiaya göre akşam eve gelip babası Ali Çekiç ve annesi 49 yaşındaki Ayşe Nazlı’dan harçlık olarak para istedi. İddiaya göre anne ve babasından olumsuz yanıt alan İbrahim Nazlı, anne ve babasıyla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan İbrahim Nazlı, mutfaktan aldığı bıçakla annesi ve babasının üzerine saldırdı.

“YA ANASINI YA DA BENİ ÖLDÜRECEK”

Çıkan arbede de Ali Çekiç, elinden hafif yaralandı. Ayşe Nazlı da kendilerine saldıran oğlunu sakinleştirmek isterken, evden kaçan Ali Çekiç, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, İbrahim Nazlı’yı gözaltına aldı. Hastanede tedavi altına alınan Ali Çekiç, “Oğlum zorla para istedi. Ben de ‘yok, yarın vereyim’ dedim. Onu deyince hemen sinirlendi, boğdu. Nasıl yok diye saldırdı. Sonra bıçakla saldırdı. O sırada annesi tuttu ben kaçtım. İbrahim benim oğlum. Öldürmeye kalktı bizi. Hala da öldürürüm diyor. Şikayetçiyim, ya anasını öldürecek ya da beni öldürecek” dedi.

Ali Çekiç’in yıllarda önce Almanya’ya gitmek için Ayşe Nazlı’dan anlaşmalı olarak boşandığı ve oğlunun kaydını da eşinin üzerine yaptırdığı, Almanya dönüşü de dini nikahla birlikte yaşama devam ettikleri belirtildi.

Aksaray Haberleri DSÖ’den hantavirüs açıklaması: Salgında sona doğru

Aksaray Haberleri Kars’ta yaz kursları için hazırlıklar başladı

Aksaray Haberleri AK Parti Sözcüsü Çelik: Soykırım şebekesinin sözde bu kararı, tarihi gerçeklikten uzaktır

Aksaray Haberleri KETEM mobil tarama aracı yollara çıkıyor

Aksaray Haberleri Beypazarı Seğmeni Kırgızistan’da Türkiye’yi temsil edecek

Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve 42 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Aksaray Haberleri Bakan Çiftçi BHA’ya konuştu: Yeni nesil suç örgütlerine geçit yok

Aksaray Haberleri Isparta il özel idaresi’nden yeni vizyon: Hedef ulusal ve uluslararası fonlar

Aksaray Haberleri Antakya Ata Köprüsü yıkılacak

Aksaray Haberleri Isparta32spor’da yeni başkan Ender Kızıltan

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021