Girmediğimiz Gönül Kalmayacak

Aksaray Haberleri - 26.05.2015 - 18:42

Aksaray AK Kadınları Aksaray’ı Aydınlatmaya devam ediyor. Mahalle mahalle çat kapı yaparak yorulmadan broşür dağıtan, mahalle toplantıları yaparak AK İcraatları anlatan AK Kadınlar bir hayali gerçekleştirmenin binlerce insana ulaşmanın gururunu yaşıyor.

Gittikleri her mahallede, mahalle sakinleriyle ziyaretinde sevgiyle karşılanan Hediye Pak ve Ak Kadınlar bilinçli geleceklerin boy gösterisi anneler olarak çalışmalarını sürdürüyor. Seçime yaklaşırken; amacımız bütün mahalleleri ziyaret ederek dilimiz damağımız kuruyana kadar gerçekleri anlatmaktır. Ellerini öpmediğimiz yaşlı ninelerimiz hayır duasını almadığımız amcalarımız sarılmadığımız bacılarımız kalmasın diye bizler çalışmalarımıza devam ediyoruz, dedi.

Günde 1000’den fazla insana ulaşıp broşür, gazete ve hediyelerimizi dağıtıyoruz. Halkımızın yoğun ilgi ve sevgisine minnettarız bugün de yarında hep birlikte olacağız, diyen Hediye Pak seçildiği günden bugüne attığı her adımın millete hizmet şuuruyla olduğunu söyledi. Bu gururla yürümek bizler için şereftir gelin adımlarımız denk düşsün dedi.

Aksaray Haberleri Aksaray’da sağanak yağış

Aksaray Haberleri 92 Milyon 211 Bin TL Destek Ödemesi Bereketli Olsun

Aksaray Haberleri ABİDE Araştırması Aksaray’da da Yapılacak

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesinden Emeklilere Ücretsiz Kuaför Hizmeti

Aksaray Haberleri ASÜ Tıp Fakültesinin Yeni Dekanı Prof. Gölgeler Oldu

Aksaray Haberleri İstanbul Bilim Festivali ASÜ’nün Katkılarıyla Yapılacak

Aksaray Haberleri Aksaray Baro Başkanı Ay Oldu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesinden 23 Nisan’a Özel Çocuk Şenliği

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer, Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Aksaray Haberleri Aksaray’ın Kalbinde Yeni Bir Şehir İnşa Ediyoruz

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021