Yerel Haberler - 01.12.2025 - 9:36
GİRESUN – BHA
Bu yıl beşincisi düzenlenen ve yoğun ilgi gören Giresun Kitap Fuarı’nın davetlisi olarak Giresun’a gelen 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Giresun’un eşsiz doğal güzelliklerini de keşfetme fırsatı buldu.
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin özel davetiyle şehre gelen Eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ, fuar programının ardından Başkan Köse’nin rehberliğinde kentin en gözde yaylalarını gezdi.
Fuat Köse, İlker Başbuğ’a Giresun’un turizmde marka haline gelmiş değerlerini tek tek anlatarak tanıttı. Kulakkaya Yaylası’nın ferah havası, Mavi Göl’ün büyüleyici turkuaz tonları, Kuzalan Şelalesi’nin etkileyici akışı ve Göksu Travertenleri’nin benzersiz doğa oluşumları İlker Başbuğ’un ilgiyle incelediği güzellikler arasında yer aldı.
Gezdiği tüm noktalardan büyük bir hayranlıkla söz eden İlker Başbuğ, Giresun yaylalarının doğal dokusundan ve manzarasından çok etkilendiğini ifade etti. Fuat Köse’nin misafirperverliğine teşekkür eden İlker Başbuğ, “Giresun’un bu eşsiz doğasını herkesin görmesi gerekir. İlk fırsatta yeniden geleceğim” dedi.
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise, İlker Başbuğ’u şehirde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Paşamıza Giresun’un saklı güzelliklerini göstermek bizim için büyük bir mutluluktu” şeklinde konuştu.
Ziyarette Belediye Başkan Vekili Erkan Hacak, Belediye Başkan Yardımcıları Özer Pazarlı ve Mehmet Ali Akten ile Kent Konseyi Başkanı İsmail Cem Feridunoğlu da yer aldı.
Yerel Haberler Beypazarı Belediye başkanı Dr. Özer Kasap: İlçede toplumun tüm kesimleriyle ortak hareket edeceğiz
Yerel Haberler Samsun’da zincirleme kaza: 19 kişi yaralandı
Yerel Haberler İsparta’da kaza yapan gençler Burdur’da defnedildi
Yerel Haberler Ankara barajlarında doluluk oranı geriledi
Yerel Haberler Kars’ta Nevruz Bayramı kutlandı
Yerel Haberler AYM denetiminde 3 partiye suç duyurusu kararı
Yerel Haberler Türkiye – Romanya maçına Fransız hakem
Yerel Haberler Yurt genelinde yağışlı hava etkisini devam ettirecek
Yerel Haberler “Çanakkale’de yapılamaz” denilen ameliyat ile hayata tutundu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021