Giresun Belediyesi sonbahar temizliği yapıyor

Yerel Haberler - 02.11.2025 - 11:32

GİRESUN – BHA

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, son olarak sahil şeridinde, dönel kavşaklarda ve parklarda ot biçme ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalarla birlikte hem şehir güzelleştirilirken hem de vatandaşların temiz ve bakımlı alanlarda vakit geçirmesi sağlanıyor.

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, yaz mevsiminin sona ermesiyle birlikte kent genelinde bakım ve temizlik faaliyetlerinin hız kazandığını, vatandaşların daha konforlu bir çevrede yaşam sürmesi için çalışmaların sürdürüleceğini bildirdi.

Yetkililer, şehir genelinde yeşil alanların düzenli olarak bakımının yapılacağını ve çevre temizliği konusunda çalışmaların periyodik olarak devam edeceğini de vurguladı.

Yerel Haberler TİMBİR Başkan Vekili Altıparmak kaleme aldı: “Terörsüz Türkiye raporunda neler olacak?”

Yerel Haberler TOBB tarafından müşterek konsey toplantısı yapıldı

Yerel Haberler Isparta’da eTwinning başarısı: 204 öğretmene kalite etiketi

Yerel Haberler Batman Belediyesi’nden yağış öncesi tam kapsamlı hazırlık

Yerel Haberler Gönüllüğün Merkezi AKK’de “Gönüllden Gönüllere Uzanan İyilik” buluşması

Yerel Haberler Akseki’nin geleneksel lezzetleri coğrafi işaret yolunda

Yerel Haberler Serik hali’nde tuvalet krizi: Çiftçi ve esnaf isyanda

Yerel Haberler Başdeğirmen’den Daşdöner’e güçlü destek mesajı

Yerel Haberler Sinerji AŞ, EDEX 2025’ten güçlü dönüş yaptı

Yerel Haberler Muhtemel 11’ler; Rams Başakşehir, namağlup Fenerbahçe’yi konuk ediyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021