Yerel Haberler - 08.11.2025 - 6:29
ANKARA-BHA
Eryaman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri, 35. dakikada Thalisson ve 53. dakikada penaltıdan Niang kaydetti. İstanbul Başakşehir’in tek golü ise 46. dakikada Shomurodov’dan geldi.
Bu sonuçla Gençlerbirliği, Volkan Demirel ile çıktığı ikinci maçında ilk zaferini elde ederken, Nuri Şahin yönetimindeki Başakşehir’in 3 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.
Karşılaşmanın son dakikalarında yaşanan bir pozisyonda Başakşehir cephesi penaltı bekledi. VAR incelemesinin ardından oyun devam ederken, kulüp maç sonrasında hakem yönetimini eleştiren bir paylaşımda bulundu.
Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, penaltı pozisyonuna atıfta bulunularak şu ifadelere yer verildi:
“7 ay sonra Süper Lig’de maç yönetince, penaltıya Direnç gösteren ben…”
Başkent temsilcisi galibiyetle nefes alırken, Başakşehir cephesi hakem kararlarına yönelik tepkisini sürdürdü.
Yerel Haberler Malatya’da şehitler için aşure etkinliği düzenlendi
Yerel Haberler Fenerbahçe ile anılmıştı: Lewandowski karar aşamasında
Yerel Haberler Trabzon Limanı’nda yaban hayvanı trofesi operasyonu
Yerel Haberler Erdoğan’dan STRATCOM Zirvesi’ne mesaj: Küresel düzen ciddi bir meşruiyet sınavından geçiyor
Yerel Haberler AYM üyeliğine Şaban Kazdal seçildi
Yerel Haberler Motorine kısa süreli indirim geldi, zam kapıda
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021