Yerel Haberler - 18.08.2025 - 7:56
ÇANAKKALE-BHA
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde etkili olan orman yangınıyla ilgili sevindirici haberi paylaştı. Sosyal medya hesabı Next Sosyal üzerinden açıklama yapan Bakan Yumaklı, ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu yangının tamamen kontrol altına alındığını duyurdu.
Yumaklı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Orman kahramanlarımızın cansiparane mücadelesi sonucunda Çanakkale / Gelibolu yangını tamamen kontrol altına alınmıştır. Ormanlarımızı korumakla, vatanımızı korumak arasında hiçbir fark olmadığını bir kez daha hatırlatıyor; vatandaşlarımızdan Yeşil Vatanımızı koruma konusunda en yüksek hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz.”
Yerel Haberler A Milli Takım’ın kritik maçında düdük Michael Oliver’da
Yerel Haberler Türkiye çevrim içi sürede dünya ortalamasını geride bıraktı
Yerel Haberler ASTEM’den Muhsin Yazıcıoğlu için anma programı
Yerel Haberler 1,2 milyarlık bahis vurgunu: 13 ilde eş zamanlı operasyon
Yerel Haberler Kırıkkale’de Oba Köy yeniden hizmete açılıyor
Yerel Haberler Çetin’den acılı aileye taziye ziyareti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021