Gazeteci Öner Daşdelen vefatının 18. yılında mezarı başında anıldı

Yerel Haberler - 11.03.2026 - 0:00

KARS – BHA 

Anma programına Daşdelen’in ailesi, yakınları, arkadaşları ve meslektaşları katılarak merhum gazeteciyi saygı ve rahmetle yad etti. Kars’ta gerçekleştirilen anma programında Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Meslek hayatı boyunca Kars’ta gazeteciliğin gelişmesine önemli katkılar sunan Öner Daşdelen’in hatırası, sevenlerinin katılımıyla bir kez daha yaşatıldı. Anma sırasında konuşan meslektaşları ve yakınları, Öner Daşdelen’in gazetecilik mesleğine olan bağlılığı, dürüstlüğü ve ilkeli duruşuyla her zaman örnek bir isim olduğunu ifade etti.

Uzun yıllar Kars’ta basın camiasında görev yapan Daşdelen’in, yetiştirdiği gazeteciler ve yaptığı haberlerle kent hafızasında önemli bir yer edindiği vurgulandı. Programda söz alan bazı meslektaşları, Öner Daşdelen’in sadece bir gazeteci değil aynı zamanda iyi bir dost ve yol gösterici olduğunu belirterek, onun bıraktığı izlerin ve meslek ahlakının yeni nesil gazetecilere ilham vermeye devam ettiğini dile getirdi. Duygusal anların yaşandığı anma programı, yapılan duaların ardından mezar başına karanfil bırakılmasıyla sona erdi. Katılımcılar, merhum gazeteci Öner Daşdelen’i rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti.

Yerel Haberler Vatan Partisi Çanakkale İl Başkanı Yokuş Uzun: “Mekke Anlaşması’nı Reddedin!”

Yerel Haberler Çay demleme teknolojilerinin güçlü markası Ateşe Makine, IBAKTECH 2026’da göz doldurdu

Yerel Haberler Başkan Saruhan, yağmur altında takımını uğurladı

Yerel Haberler Sel felaketinin yaşandığı 3 il için 40 milyon TL’lik kaynak

Yerel Haberler ÖSYM’den adaylara hafta sonu sınavı duyurusu

Yerel Haberler AKK’de engelli bireyler için sanatın gücü konuşuldu

Yerel Haberler RTÜK, EPRA toplantısında medyaya güven ve çocukların dijital ortamda korunması konularını ele aldı

Yerel Haberler Kırıkkale’de öğrenciler güreşle spora kazandırılıyor

Yerel Haberler İstanbul Anadolu Yakası için turuncu kodlu yağış uyarısı

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’daki sel felaketi ile ilgili Bakan Kurum’dan bilgi aldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021