Yerel Haberler - 19.07.2025 - 6:57
İSTANBUL-BHA
Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, Muslera’nın ardından kaleyi devralacak ismi belirlemek için çalışmalarını hızlandırdı. Teknik direktör Okan Buruk’un transfer listesinde ilk sırada yer alan Yann Sommer için kulübü Inter’den net bir açıklama geldi.
Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio, İsviçreli kalecinin takımdan ayrılmasının gündemde olmadığını belirterek, “Sommer, Galatasaray’a yakın değildi. Somut bir girişim olmadı. O bizim kalecimiz ve takımda kalmasını bekliyoruz” dedi. Bu açıklamayla birlikte sarı-kırmızılılar Sommer defterini şimdilik kapattı.
Sommer alternatifleri arasında listenin üst sıralarında yer alan Manchester City’nin Brezilyalı kalecisi Ederson için ise temaslar sürüyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Ederson ile kişisel şartlarda anlaşma sağladı.
Fransız basınına göre, Galatasaray yönetimi Premier Lig temsilcisine 3 milyon Euro bonservis teklifinde bulundu. Manchester City’nin cevabına göre transferin netlik kazanması bekleniyor.
Transfer sezonuna Leroy Sane ile hızlı bir giriş yapan Galatasaray, gözünü yıldız golcü Victor Osimhen ve kaleci transferine çevirmiş durumda. Sarı-kırmızılı yönetim, Şampiyonlar Ligi hedefi doğrultusunda kadroyu uluslararası tecrübeye sahip isimlerle güçlendirmeyi planlıyor.
Yerel Haberler Etimesgut Belediyesi’nde zimmet soruşturması: 4 gözaltı
Yerel Haberler Yeni haftada yağış etkisini sürdürüyor
Yerel Haberler Antalya Büyükşehir’e yolsuzluk soruşturmasında yeni gözaltı
Yerel Haberler Üniversitelilerden köy okuluna anlamlı dokunuş
Yerel Haberler Başkan Fatma Betül Sayan Kaya Isparta‘ya geldi
Yerel Haberler Milliler Dünya Kupası için sahaya çıkacak: Rakip Kosova
Yerel Haberler Alacabel’de kar kalınlığı 5 santime ulaştı
Yerel Haberler Isparta İyi parti il başkanı görevden alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021