Fuat köse sağlığına kavuştu vatandaşla iftar açtı

Yerel Haberler - 25.02.2026 - 0:00

GİRESUN – BHA 

Geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavisi tamamlanan ve yeniden görevine dönen Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Ramazan’ın üçüncü akşamı orucunu Belediyenin kurduğu iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte açtı.

Fuat Köse, çok sayıda vatandaşın bir araya geldiği iftar sofrasında Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, masalara gidip vatandaşlarla selamlaştı.

Fuat Köse: “Orucumu sizlerle birlikte açmaktan ve aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu iftar soframız Ramazan ayı boyunca işten çıkıp evine yetişemeyen, ihtiyacı olan veya Ramazan’ın manevi atmosferini daha iyi hissetmek için yüzlerce kişiyle aynı ortamda olmak isteyen herkese açıktır. İftar soframız her akşam belediyemizin imkanları ve şehrimizin hayırsever kişilerinin desteğiyle kuruluyor. Yemeklerimiz ise kurulu bulunan aşevimiz ile mobil aşevimizde personellerimiz tarafından pişiriliyor. Hayırsever abilerimize, kardeşlerimize şimdiden teşekkür ediyorum, hayırları kabul olsun diyorum” dedi. İftar etkinliğine katılan vatandaşlar ise, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse'ye geçmiş olsun dileklerini iletip, organizasyon için teşekkür etti.

Yerel Haberler YKS’de kimlik engeline geçit verilmedi

Yerel Haberler AK Parti’den 12. Yargı Paketi: 30 maddelik teklif TBMM’ye sunuldu

Yerel Haberler Başkan Taşkın’dan Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a ziyaret

Yerel Haberler AKK toplumsal şiddete yönelik düzenlenen panele ev sahipliği yaptı

Yerel Haberler Giresun’da film kaplı dolmuşlara denetim

Yerel Haberler Nüfus ve Vatandaşlık İşleri’nden ehliyet sahiplerine önemli uyarı

Yerel Haberler İki haftalık uyuşturucu operasyonlarında binlerce şüpheliye işlem

Yerel Haberler Ankara Üniversitesi Rektörü, Beypazarı Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti

Yerel Haberler Dünya Kupası’nda yeni gün heyecanı: 5 kritik mücadele oynanacak

Yerel Haberler Elazığ’da köy camisine saldıran şahıs Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021