Yerel Haberler - 07.05.2026 - 0:00
MALATYA-BHA
FETÖ silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon gerçekleştirildi.
Operasyona, MİT Başkanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Şube ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı.
Malatya merkezli yürütülen operasyon kapsamında Adana, Ankara, Batman, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Konya, Mardin, Ordu, Osmaniye, Şanlıurfa ve Trabzon’da eş zamanlı baskınlar düzenlendi.
Operasyonlarda, örgütün emniyet gizli yapılanması içerisinde faaliyet yürüttükleri belirlenen 23 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenilirken, soruşturmanın Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.
Yerel Haberler Yalova’nın ilk kent bostanına Bornova desteği
Yerel Haberler İzmir Bornova’da öğrencilere bin kumanya dağıtıldı
Yerel Haberler Ankara’nın başkent oluşu türkülerle kutlandı
Yerel Haberler Keçiören’de öğrencilere afet ve yangın eğitimi
Yerel Haberler Ankara Keçiören’de 20 yıllık imar problemi çözüldü
Yerel Haberler Ordu’da “Akkuş Şeker Fasulyesi” hasatı başladı
Yerel Haberler Türkiye limanlarında yük hareketliliği arttı
Yerel Haberler Şampiyonlar Ligi’nde sürprizlerle dolu gece
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021