FETÖ’ye yönelik eş zamanlı baskın: 23 gözaltı

Yerel Haberler - 07.05.2026 - 0:00

MALATYA-BHA

FETÖ silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon gerçekleştirildi.

Operasyona, MİT Başkanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Şube ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı.

17 ilde eş zamanlı baskın

Malatya merkezli yürütülen operasyon kapsamında Adana, Ankara, Batman, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Konya, Mardin, Ordu, Osmaniye, Şanlıurfa ve Trabzon’da eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

Operasyonlarda, örgütün emniyet gizli yapılanması içerisinde faaliyet yürüttükleri belirlenen 23 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenilirken, soruşturmanın Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

Yerel Haberler Yalova’nın ilk kent bostanına Bornova desteği

Yerel Haberler İzmir Bornova’da öğrencilere bin kumanya dağıtıldı

Yerel Haberler Ankara’nın başkent oluşu türkülerle kutlandı

Yerel Haberler Keçiören’de öğrencilere afet ve yangın eğitimi

Yerel Haberler Ankara Keçiören’de 20 yıllık imar problemi çözüldü

Yerel Haberler Ordu’da “Akkuş Şeker Fasulyesi” hasatı başladı

Yerel Haberler Türkiye limanlarında yük hareketliliği arttı

Yerel Haberler Tasfiye sürecindeki fonlar için düzenleme bugün komisyonda görüşülecek

Yerel Haberler Efes Antik Kenti, binlerce yıllık tarihiyle ziyaretçilerini büyülüyor

Yerel Haberler Şampiyonlar Ligi’nde sürprizlerle dolu gece

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021