Yerel Haberler - 05.05.2026 - 0:00
İSTANBUL-BHA
Aydınlar, yazılı açıklamasında kulübün geleceğine katkı sunmak amacıyla yola çıktığını ancak isminin etrafında oluşan tartışmaların camiaya zarar verebileceğini belirtti.
Açıklamasında kulüpte yaşanan tartışma ortamına dikkat çeken Aydınlar, Fenerbahçe’nin ortak bir gelecek inşa etme sürecinde bölünmüş görüntü vermesinin doğru olmadığını ifade etti. İsmi üzerinden yürüyen tartışmaların birlik duygusuna katkı sağlamadığını vurgulayan Aydınlar, bu nedenle adaylıktan çekilme kararı aldığını söyledi.
Fenerbahçeliliğinin bir makam veya unvana bağlı olmadığını belirten Aydınlar, kulübe olan bağlılığının kişisel hedeflerden bağımsız olduğunu dile getirdi.
Açıklamasında, “Fenerbahçe’nin bir dünya markası olması benim için kalıcı bir idealdir” ifadelerini kullanan Aydınlar, bundan sonra da kulübün yanında olacağını vurguladı.
Yerel Haberler Türkiye’de doğurganlık oranı gerilemeye devam ediyor
Yerel Haberler Real Betis’ten Amrabat için Fenerbahçe’ye yeni hamle
Yerel Haberler Ajet’ten yaza merhaba kampanyası
Yerel Haberler Meteorolojiden çok sayıda il için uyarı yapıldı
Yerel Haberler Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi’den şampiyonluk sözü
Yerel Haberler 11 ilde organize suç operasyonu: 71 tutuklama
Yerel Haberler İşsizlik ve kısa çalışma ödemeleri bayram öncesine çekildi
Yerel Haberler THY’den teknoloji girişimlerine yatırım hamlesi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021