Aksaray Haberleri - 07.04.2016 - 15:19
Fen Bilimleri Enstitüsü’nde Devir-Teslim Töreni. Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’ne Prof. Dr. Engin Deligöz atandı. Atamanın ardından bir devir-teslim töreni gerçekleştirildi.
ASÜ’nün gelişimi için ellerinden geleni yapmak arzusunda olduklarını ifade eden Prof. Deligöz, “Görevimizi bu bilinçle yerine getireceğiz. Üniversitemizin akademik ve bilimsel etkinliklerinin artması, lisansüstü eğitim kalitesinin yükseltilmesi ve çeşitlendirilmesi gibi, planladığımız pek çok çalışmayı el birliği içerisinde gerçekleştirmenin gayretinde olacağız. Elbette içinde yaşadığımız toplumun beklentilerine karşılık gelen çalışmalar üretmek noktasında da gayretlerimiz olacak” dedi.
Yapılan bu kısa konuşmanın ardından Enstitü Müdürü Prof. Dr. Engin Deligöz, görevi Doç. Dr. Gürol Yıldırım’dan devraldı.
Aksaray Haberleri AJet’ten gençlere özel KKTC kampanyası
Aksaray Haberleri Nallıhan’da esnafla kahvaltılı istişare toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Halk sağlığı hizmetlerinde erken tanı ve sağlıklı yaşam vurgusu
Aksaray Haberleri Erzurum’da yüz tanıma kamerası firariyi yakalattı
Aksaray Haberleri Baba elinden kanlı infaz!
Aksaray Haberleri “Kalbimin En Güzel Şiiri: Annem” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Aksaray Haberleri Saadet Partisi Heyeti Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti
Aksaray Haberleri Gazi Üniversitesinde ‘100. Yılında Ankara Antlaşması Kerkük ve Musul’un Geleceği’ toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Trabzon Kültür Yolu Festivali’nde kriz mi var! Yeri değişiyor mu?
Aksaray Haberleri Dünya Sağlık Örgütü’nden Hantavirüs açıklaması
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021