Evliya Çelebi M. ve T. A .lisesi verimlik projesinde

Yerel Haberler - 26.12.2025 - 11:36

YAŞAR TONBAK/ANKARA/BHA

Beypazarı Eviye Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürlüğü, Çevre ve şehircilik Bakanlığı projesiyle “Kamu Binalarında verimlik” projesi kapsamında okullarındaki çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanacağını bildirdi.

Okul müdürlüğü, okul binasında binanın fiziki koşullarını artırma, dış cephe kaplaması, çatı izolasyonu, çatıya Güneş enerji panelleri yerleştirme gibi çalışmaların tamamlandığını ve öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim öğretim görmesinin sağlandığı kaydedildi.

Çatıya yerleştirilen Güneş enerji panelleri ile okulun ihtiyacı olan % 12 ile 15 arasında Enerjiyi karşılanacağı öğrenildi.

Okulda başlatılan, “Kamu Binalarında verimlik” projesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yürütüldüğü öğrenilirken, okul binasının dış cepheden başlamak üzere her köşesinde sürdürülen çalışmalarda projenin sonuna yaklaşıldığı ve Tğm Elektrik armatörlerinin ledli armatörlerle yenilenmesi, su deposunun motorlarının değişimi yapılarak aktif hale getirilmesi sağlanırken, Doğalgaz vanalarının değişimi ile okul binasının “Kamu Binalarında verimlik” konusunda öncü bir bina olduğu öğrenildi.

Okul idaresi, yapılan çalışmalar ile okul binasının ve öğretmen ile öğrencilerin eğitim ve öğretime daha elverişli hale gelmesinin sağlandığını aktardı.

Yerel Haberler Fenerbahçe golcü transferinde anlaşmaya vardı

Yerel Haberler Otoyolda tehlikeli yarışa geçit yok

Yerel Haberler Beşiktaş evinde Konyaspor’u ağırlıyor: Muhtemel 11’ler

Yerel Haberler Aksium Sitesi Kasım’dan Beri Çamura GÖMÜLDÜ: 215 Daire Sahipsiz Bırakıldı

Yerel Haberler AKK Başkanı Yılmaz: Kültürel pasaport, stratejik bir kalkınma aracıdır

Yerel Haberler Çelik tüketimi 39,3 milyon tonla rekor kırdı

Yerel Haberler Fidan’dan gençlere mesaj: Öğrenme, tecrübe ve hareket birlikte ilerlemeli

Yerel Haberler Uludağ’da telesiyej arızası: Yolcular mahsur kaldı

Yerel Haberler Telebar dosyasında dikkat çeken detay

Yerel Haberler Motorlu taşıtlar vergisinde ilk taksit için süre daralıyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021