Aksaray Haberleri - 15.04.2015 - 9:42
Aksaray Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi tarafından Eskil İlçesinde 2015 SODES uygulamaları usul ve esasları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Aksaray Valiliği Proje Koordinatörlerinden Yusuf Mermer ve Oğuz Ölmez, Eskil Kaymakamlığı proje komisyonuna toplumsal bütünleşmenin sağlanmasını amaçlayan SODES uygulamaları hakkında bilgi verdi. Akabinde Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan da kamu görevlileri ve projelere ilgi duyanlarla bir toplantı yaptı. Kaymakam İlhan, sosyal destek projelerine önem verdiklerini belirterek 2014 yılında birçok sosyal destek projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Eskil Kaymakamı “SODES projeleri ile özellikle sosyal, ekonomik ve fiziki yönden dezavantajlı bireyler desteklenmektedir” diyerek, Aksaray Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi tarafından ilçelerde böyle bir program düzenledikleri için teşekkür etti. Toplantıya Eskil Kaymakamlığı Proje Komisyonun yanı sıra davetliler katıldı.
Aksaray Haberleri PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza
Aksaray Haberleri Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı
Aksaray Haberleri Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı
Aksaray Haberleri Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı
Aksaray Haberleri Adalet Bakanlığı’na yeni personel alımı yapılacak
Aksaray Haberleri Manisa Büyükşehir Belediyesi danışmanına gözaltı
Aksaray Haberleri Arapgir’de gönüllere dokunan buluşma
Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı
Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021