Aksaray Haberleri - 09.11.2015 - 9:50
Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, Eskil Tosun, Tol Şehit Muhammed Erkesikbaş, Katrancı Ortaokulları’nın TEOG hazırlıkları konusunda okulları ziyaret ederek bilgi aldı.
Kaymakam Mustafa İlhan okul ziyaretlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürleri ve öğretmenler ile toplantı gerçekleştirdi. Eskil Kaymakamı okullarda TEOG sınavlarına yönelik değerlendirme toplantılarının yapılması gerektiğini ve bu toplantıların kayıt altına alınarak bir veri tabanı oluşturulması gerektiğini söyledi. Oluşturulan bu veri tabanlarının gelecekte okula ataması yapılan öğretmenlere de eşsiz bir kaynak olacağını belirtti. Kaymakam İlhan, “Kasım sonunda gerçekleşecek ilk TEOG sınavları 8 haftalık müfredatı kapsamasına rağmen, Nisan ayında yapılacak TEOG sınavlarının puanları eşit. Dolayısıyla Kasım sınavını iyi değerlendiren öğrenciler önemli bir avantaj yakalamış olacaklar. Bunun öğrencilere, öğretmenlere ve velilere iyi anlatılması gerekir. Öte yandan TEOG’la ilgili okullarda yapılan hazırlıklar ve çalışmalar mutlaka kayıt altına alınmalı. Özellikle bizim ilçemiz gibi taşrada bulunan okullarda öğretmen ve idareci değişimi sık yaşandığından, gelecek yılların öğretmen ve idarecileri kendinden önce yapılan bu çalışmalardan istifade edecekler ve okullarda TEOG kurumsallaşması sağlanacaktır ” dedi.
Aksaray Haberleri Beşiktaş, Kasımpaşa’yı konuk ediyor: İşte muhtemel 11’ler
Aksaray Haberleri Bayram süresince trafik denetimleri artırıldı
Aksaray Haberleri İnegöl Kaymakamlığı’ndan yetim ve öksüz öğrencilere bayram hediyesi
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye güvende, hedefler kararlılıkla ilerliyor
Aksaray Haberleri Altın piyasasında düşüş eğilimi sürüyor
Aksaray Haberleri TVF Başkanı Üstündağ Malatya’da iftar sofrasında buluştu
Aksaray Haberleri Bakanlar Erzurum’da “Ahde Vefa İftarı”nda vatandaşlarla buluştu
Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret
Aksaray Haberleri Hatay’da dere faciası can aldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021