Eski CHP Serik İlçe Başkanı rüşvet iddiasıyla tutuklandı

Yerel Haberler - 17.11.2025 - 14:56

ANTALYA-BHA

Antalya’nın Serik ilçesinde yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski CHP Serik İlçe Başkanı Y.E. ile DSİ Antalya 13. Bölge Müdür Yardımcısı T.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre iş insanı Ü.Ş., Y.E.’nin bir kurumda işini takip etmek karşılığında 400 bin lirası peşin olmak üzere toplam 1 milyon lira talep ettiği iddiasıyla Serik Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu. Şikâyetin ardından başlatılan soruşturma kapsamında seri numaraları belirlenen paraları teslim alan Y.E., jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

Olayla bağlantılı oldukları değerlendirilen DSİ 13. Bölge Müdür Yardımcısı T.A. ve Serik DSİ işletme ve bakım mühendisi A.A.A. da gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden eski ilçe başkanı Y.E. ile T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mühendis A.A.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yerel Haberler 2026-ALES/1 için başvuru süreci başladı

Yerel Haberler 24 ilde DEAŞ operasyonu: 88 şüpheli yakalandı

Yerel Haberler Malatya 7/24 canlı yayınla vatandaşın hizmetinde

Yerel Haberler 17 yıl geçti, acısı dinmedi: Muhsin Yazıcıoğlu unutulmuyor

Yerel Haberler ByLock operasyonu: 9 şüpheli hakkında gözaltı kararı

Yerel Haberler Milliler Dünya Kupası yolunda kritik sınavda

Yerel Haberler Devlet kimin için vardır? “Milletin devleti” tartışmasına derinlikli bir bakış

Yerel Haberler Meteoroloji’den Doğu’da kuvvetli yağış alarmı

Yerel Haberler Artvinspor Kulübü’nden “Bir forma da sen al memleketinin takımına destek ol.” projesi

Yerel Haberler Rusya’dan enerji tedarikinde yeni öncelik: Komşu ülkelere odaklanılacak

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021