Yerel Haberler - 12.05.2026 - 0:00
MAVİ YILDIRIM / ERZURUM – BHA
Toplantıya kaymakamlar, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri temsilcileri ile Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi yöneticileri katıldı. Görüşmelerde, kentteki genel ve özel sığınakların mevcut durumu, kapasite analizi, ihtiyaçlar ve iyileştirme gerektiren alanlar ele alındı.
Vali Aydın Baruş, toplantıda yaptığı değerlendirmede, sığınak çalışmalarının süreklilik gerektiren bir süreç olduğunu vurgulayarak, mevcut altyapının güçlendirilmesi ve yeni planlamaların hayata geçirilmesi için çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü ifade etti.
Baruş ayrıca, küresel ve bölgesel gelişmelerin sivillerin korunmasına yönelik tedbirlerin önemini artırdığına dikkat çekerek, vatandaşların olası risklere karşı güvenli alanlarda korunabilmesi amacıyla tüm imkanların titizlikle değerlendirildiğini belirtti.
Toplantıda, ilerleyen süreçte düzenli aralıklarla yeni değerlendirmelerin yapılacağı ve Erzurum’un sığınak kapasitesinin artırılmasına yönelik planlamaların devam edeceği bildirildi.
Yerel Haberler Şampiyonlar Ligi’nde sürprizlerle dolu gece
Yerel Haberler Erzincan’da üniversiteli gençlere ulaşım müjdesi
Yerel Haberler Resmî Gazete’de bugün: 14 Ekim 2026 kararları
Yerel Haberler Galatasaray, Barcelona karşısında farklı kaybetti: 1-4
Yerel Haberler Yatırım fonlarında tasfiye sürecinde yeni aşama
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021