ENERYA, Eskil’de Çalışmalarını Başlattı

Aksaray Haberleri - 16.03.2018 - 14:55

Enerya Aksaray İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan ve Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay’la birlikte Eskil’deki temel atma törenine katıldı.

Enerji sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan Enerya, Aksaray’daki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 2018 yatırım planları dahilinde Aksaray’ın genişleme bölgelerinden biri olan Eskil’de doğal gaz hat imalatı çalışmaları başladı.

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Eskil’i doğal gaz konforuna kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Eskil, çok önemli bir hizmet alıyor. Eskil, Türkiye’nin en hızlı gelişen ilçelerinden biri, doğal gaz da bu gelişme büyük katkı sağlayacak. Bizi doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşturduğu için Enerya’ya çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Alçay, şöyle devam etti: “Doğal gaz hem çevre kirliliğinin azalmasında hem de yaşam standartlarının yükselmesinde katkı sağlayacak. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimize ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum.”

Enerya Aksaray İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan, “Eskil’in doğal gaza kavuşması için yaptığımız çalışmalara başından itibaren destek veren Eskil Belediye Başkanı Sayın Niyazi Alçay’a teşekkür ediyoruz. Başkanımızın desteğiyle bugün çalışmalarımızı artık başlatıyoruz. Yıl sonuna kadar Eskil’i doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşturmayı hedefliyoruz. Ağırlıklı olarak TOKİ Bölgesi’ne ilk aşamada gaz arzını sağlayacağız. İlerleyen yıllarda Merkez Mahallesi’ni de doğal gaza kavuşturacağız” diye konuştu. Küçükkapdan, Enerya’nın 2005 yılından itibaren Aksaray’da çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlatarak, 2018 yılı sonunda Aksaray’da 80 bin aboneye ulaşmayı planlıyoruz” dedi.

Aksaray Haberleri ABB’den ulaşım tarifelerinde düzenleme: Artış 2026’da uygulanacak

Aksaray Haberleri Yenişehirlioğlu’ndan Şükrü Başdeğirmen’e övgü

Aksaray Haberleri İstanbul ve İzmir’de yaklaşık 7 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi

Aksaray Haberleri Kars’ta ‘Afete Hazırlık ve Psikososyal Dayanıklılık Eğitimi’ düzenlendi

Aksaray Haberleri DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Sudan, Kars’ta bölgesel kalkınma ve kadın istihdamı vurgusu

Aksaray Haberleri Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı

Aksaray Haberleri Ali Çetin, şehit aileleriyle buluştu

Aksaray Haberleri Saratov’da İHA saldırısı: 2 kişi hayatını kaybetti

Aksaray Haberleri Kredi kartı faizlerinde yeni düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı

Aksaray Haberleri Kars’ta Haydar Aliyev vefatının 22. yılında anıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021