En Güçlü Adayınızla Gelin, Yine Milletimiz Kazanacak

Ana Manşet - 02.02.2023 - 11:45

Muhalefetin, hangi masayı nerede kuracağız, hangi masayı nerede kaldıracağız hesabı içinde olduğunu belirten AK Parti Aksaray Milletvekili A. Adayı Hüseyin Altınsoy, “O masalarda milletin derdi yok. O masalarda sadece kendi geleceklerini planlıyorlar. Her ne plan yaparlarsa yapsınlar, 20 yıldır olduğu gibi yine milletimiz kazanacak” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti hükümetlerinin yaptığı icraatların dünya tarafından gıptayla izlendiğini aktaran Milletvekili A. Adayı Hüseyin Altınsoy, “Son 20 yılda asırlık hizmetler yaptık. Hayal olan birçok projeyi hayata geçirdik. Türkiye üzerine hiçbir zaman ortak bir projeleri ve düşünceleri olmayan 6+1 masanın derdi belediyelerde ve bakanlıklarda rant ve kadro paylaşımıdır. Ortak düşünceleri ise Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren ne varsa yıkacağız, iptal edeceğiz, durduracağız. Bunların millet gibi bir derdi yok. Daha kazanmadan ‘O bakanlık senin, bu bakanlık benim’ derdine düşmüşler.”

6+1 masanın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın adaylığına karşı çıkılan bildirisine de değinen Altınsoy, “6+1 masa diye ifade edilen bir siyasi yapının toplantı sonrası yine ne diyecekler diye bekledik. Buldukları konu Erdoğan aday olamasın. Kendi kazanmaları değil, kendi adayları değil, rakibinin aday olmaması üzerine ortak karar aldılar. Aslında bu kararları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığının bir daha olacağının ilanıdır. Onlarda haklı karşılarında Cumhurbaşkanımız gibi bir rakip varken, her yolu deniyorlar ama boşuna. Anayasa ortada, yasa açık. Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığının önünde hiçbir engel yok. Korkunun ecele faydası yok. Seçim sürecindeyiz. Hiçbir endişemiz ve korkumuz yok. Seçim yokken de, varken buralardaydık, milletimizin yanında, sokaklardaydık. İşimizi, icraatımızı, milletimiz bilir. Milletimiz vefa, irfan sahibidir. 20 yıldır olduğu gibi bu seçimde de emaneti yine kime teslim edeceğini çok iyi bilir. En güçlü adayınızla gelin. Yine Cumhur İttifakı, yine Milletimiz kazanacak.”

Ana Manşet Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu

Ana Manşet Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat

Ana Manşet Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti

Ana Manşet Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi

Ana Manşet Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci

Ana Manşet Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti

Ana Manşet “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı

Ana Manşet Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı

Ana Manşet Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı

Ana Manşet Ekmek meselesi ATSO gündeminde

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021