EMITT Fuarı başladı

Aksaray Haberleri - 26.01.2017 - 11:26

Dünyanın En Büyük 5. Turizm Fuarı Olan Emitt Turizm Fuarı başladı. Fuarın Açılışına Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Nabi Avcı, Yabancı Ülkelerin Turizm Yöneticileri ve Temsilcileri ile İllerimizin Vali ve Belediye Başkanları katıldı. Emitt Fuarında Son Yıllarda En Etkin Tanıtım Yapan İllerden Biri olan Aksaray 2017 Emitt Turizm Fuarında da Kültür ve Turizm Değerlerini En İyi Şekilde Tanıtmak Üzere 12. Salonda Yerini Aldı. Sayın Valimiz Aykut PEKMEZ ve Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin YAZGI Emitt Turizm Fuarı Açılışına Katılarak Aksaray Standında misafirlerini ağırladılar. 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen EMITT Fuarı bugün başladı. Aksaray’ın tanıtıldığı standa yine şehrimize özgü Malaklı’nın yanında şehrimizin tarihi ve kültürel mirası ve turistik değerleri ön plana çıktı.

Bu yıl 21’incisi düzenlenen ve dünyanın 5’inci büyük turizm fuarı olan “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”na ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda katılımcının iştiraki ile bugün başladı. Aksaray’da bu büyük organizasyonda göz dolduran standı ile EMITT Fuarında yerini aldı.

Aksaray Valiliği ve Aksaray Belediyesi ortak organizesinde kurulan stantta Aksaray malaklısı yine ön plana çıktı. Yine Aksaray sınırları içerisinde yer alan Ihlara Vadisi, Narlı Göl, Tuz gölü değerleri, Güzelyurt Gelveri evleri, kervansaraylar, cami, medrese, kiliseler ve yeraltı şehirleri ile Aksaray sahip olduğu doğal güzel güzellikler ziyaretçilere tanıtılmaya başlandı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, dünyanın 5’inci büyük turizm fuarında Aksaray’ın değerlerini tanıtıyor olmak şehrimiz için bulunmaz bir fırsat olduğunu bildirdi.

EMITT Fuarının açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı katıldı. Fuarın açılışını yapan Bakan Nabi Avcı tören alanında karşılaşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı arasında kısa süren bir sohbet gerçekleşti. Başkan Yazgı, Aksaray’ın öne çıkan değerlerini Bakan Avcı’ya anlattı.

Aksaray Haberleri Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri

Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu

Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak

Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor

Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız

Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı

Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde

Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama

Aksaray Haberleri Türkiye’nin ilk yapay zekâ destekli gazetecilik eğitim platformu tanıtıldı

Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021