Elvan Işık Gezmiş: Muhalefette son kongremiz

Yerel Haberler - 02.12.2025 - 15:00

GİRESUN-BHA

Giresun Milletvekili Işık Gezmiş “Coşkuyla gerçekleştirdiğimiz 39. Olağan Kurultayımız, iktidara yürüdüğümüzün ilanıdır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, “Partimizin muhalefetteki son kurultayını coşkuyla gerçekleştirerek, azim ve kararlılıkla iktidar yürüyüşümüzü başlattık” dedi.

Elvan Işık Gezmiş, yaptığı kurultay değerlendirmesinde, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin bekçileri olarak umudu büyütüyor, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde halkımızın büyük desteği ile iktidara yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş değerlendirmesini şöyle sürdürdü; “Partimiz Türkiye’nin birinci partisidir; projeleri ve kadrosuyla iktidara hazırdır. 39. Olağan Kurultayımız bir kurultaydan öte, bir iktidar yürüyüşüdür. Demokrasinin güvencesi, halkımızın umudu olan partimizin hükümet programı hazırdır. Bu kurultay, partimizin muhalefetteki son kurultayıdır. Atatürk’ün askerleri, Cumhuriyetin bekçileri olarak azim ve kararlılıkla iktidar yolundayız; ülkemizi aydınlığa, halkımızı huzura ve mutluluğa kavuşturacağız. Partimizin iktidarında; emeklinin, emekçinin, çalışan üreten halkımızın, kadınların ve gençlerin daha insanca yaşaması için hazırladığımız projeleri hayata geçireceğiz. Yargı bağımsız olacak, basın özgür olacak, ifade özgürlüğünün önündeki tüm engeller kaldırılacak. Adalet, eşitlik ve demokrasi hayat bulacak. Hak, hukuk, adaleti sağlayacağız. CHP, Türkiye’ye yön veren, ülkemizin kurucu iradesini temsil eden bir partidir. Tüm kadrolarımızla, programımızla, örgütlerimizle ve partimizin her bir neferiyle iktidara hazırız.” dedi.

Yerel Haberler Öncelik can güvenliği

Yerel Haberler Sahte Deterjan dolum depolarına baskın

Yerel Haberler MSB’den Yunanistan’ın füze açıklamasına ve Karadeniz’deki saldırılara tepki

Yerel Haberler Erdoğan: “Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte engelsiz hale getireceğiz”

Yerel Haberler Bakan Yerlikaya: İstanbul ve Türkiye’de suç oranları azaldı

Yerel Haberler Bakan Göktaş: “Kadınları güçlendirmeye devam edeceğiz”

Yerel Haberler CHP’li Güneşhan’dan Bakan Tekin’e Halk Eğitim Merkezleri’ndeki usulsüzlüklere ilişkin soru önergesi

Yerel Haberler Avrupalıların yarısı Trump’ı “kıtaya tehdit” olarak görüyor

Yerel Haberler Merhum Cemal Öztürk için ilk vefa Doğankent’ten

Yerel Haberler Güneybatı’da sağanak alarmı: 6 il için uyarı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021