Aksaray Haberleri - 25.06.2015 - 16:35
Aksaray Belediyesi Zabıta Ekipleri, Ramazan Ayı dolayısıyla ekmek ve pide fırını ile unlu mamul üretimi yapan iş yerlerinde denetimde bulundu.
Halkın güvenilir gıda tüketmesi için Ramazan ayında denetimlerini sıklaştıran Aksaray Belediyesi Zabıta Ekipleri, pide ekmek fırınları ile unlu mamul üretimi yapan işletmeleri mercek altına aldı.
Denetimlerde Zabıta ekipleri, fırınlarda öncelikli olarak temiz ve hijyen koşullarının uygunluğunu dikkate alıyor. Daha sonra iş yeri ruhsatı, çalışanların uygun kıyafette olması, pide ve ekmeklerde belirlenen gramajlara uygunluğu kontrol ediliyor. Ayrıca ekmek ve pide yapımında kullanılan ekipmanların temizliği de denetime tabi tutuluyor.
Belediye Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre ekmek ve pide fırınlarının ramazanın ayı boyunca denetimlerinin süreceğini belirtildi. Kurallara riayet etmeyenlerin ise kanunlar ve yönetmelik çerçevesinde cezaların uygulanacağı bildirildi.
Aksaray Haberleri Emekli Sandığı kapsamındaki bayram ikramiyeleri bugün hesaplarda
Aksaray Haberleri 18 ilde dolandırıcılık ve yasa dışı bahis operasyonu: 67 tutuklama
Aksaray Haberleri Bayramın ilk gününde yağışlı hava etkili olacak
Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı
Aksaray Haberleri Bodrum’da bayram yoğunluğu: 25 bin araç giriş yaptı
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 15 il için uyarı
Aksaray Haberleri TCMB’nin resmi rezervleri Mart ortasında 189,6 milyar dolar oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021