Aksaray Haberleri - 28.03.2020 - 11:55
AKMODA Yönetim Kurulu üyesi Taylan Karabulak; Cumhurbaşkanımız Sayın RecepTayyip Erdoğan başta olmak üzere devlet yetlililerimizin yaptığı açıklamalardan anlasilacagi uzere, milli ekonimimizin en az hasarla bu süreçten çıkması adına; işletmelerin iş kaybina paralel ortaya çıkmasi muhtemel istihdam kaybı yasanmamasına iliskin iş dunyasina istihdam çagrısi yapilmistir.
Bu süreçte de Akmoda Konfeksiyon ‘un ülke için stratejik öneme sahip konularda öncü olma hedefine uygun adımlar atmaya devam ettiğini dile getiren Akmoda Yönetim Kurulu Üyesi Sayin Taylan Karabulak yaptigi açiklamada; Akmoda olarak yeni tip koronavirüs (Covid-19) salginindan dolayi calisanimizin sagligini tehdit eden her turlu onlemi almiş bulunmakla birlikte bu donemde istihdamın korunması ve devletimizin yaptigi cagriyida dikkate alarak uzerimize dusen her turlu katkiyi verebilecegimizi on plana cikaran bir anlayisla ulke ekonomisine ve menfaatine destek olarak işyerimizde üretime devam karari almis oldugumuzu bilgilendirmek istiyorum dedi.
“ÜLKEM İÇİN ÇALİŞİYOR ÜLKEM İÇİN URETIYORUZ”
Gectigimiz bu hassas donemde verdigi destekler ve gosterdikleri ustun gayretleri, dolayisiyla ülkemize katma değer sağlayan tüm çalisanlarimiza, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyorum.
“Lutfen saglik kurallarina uymaya gayret gosterelim.”
Aksaray Haberleri Öncelik can güvenliği
Aksaray Haberleri Sahte Deterjan dolum depolarına baskın
Aksaray Haberleri Erdoğan: “Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte engelsiz hale getireceğiz”
Aksaray Haberleri Bakan Yerlikaya: İstanbul ve Türkiye’de suç oranları azaldı
Aksaray Haberleri Bakan Göktaş: “Kadınları güçlendirmeye devam edeceğiz”
Aksaray Haberleri CHP’li Güneşhan’dan Bakan Tekin’e Halk Eğitim Merkezleri’ndeki usulsüzlüklere ilişkin soru önergesi
Aksaray Haberleri Avrupalıların yarısı Trump’ı “kıtaya tehdit” olarak görüyor
Aksaray Haberleri Merhum Cemal Öztürk için ilk vefa Doğankent’ten
Aksaray Haberleri Güneybatı’da sağanak alarmı: 6 il için uyarı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021