Aksaray Haberleri - 10.04.2015 - 14:44
Ak parti Aksaray Milletvekili Adayı Av. Hüseyin Hüyük yazılı yayınladığı basın bildirisinde, seçim çalışmalarına doğduğu topraklardan yani baba ocağı olan Altınkaya köyünden start verdiğini belirtti.
Doğduğu topraklarda köyüne çıkama yaparak seçim çalışmalarına başlayan Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük, İl ve İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte seçim sonuçlanıncaya kadar aralıksız çalışacaklarını ifade etti. “Bugün hem seçim çalışmalarına başladım, hem de seçim takvimimizi başlatmak için köyümdeyim. Allah bizim için ne hayırlısı ise onu nasip etsin, dedi. Türkiye’de bütün bölgelerde ve bütün İl’lerde, lider parti konumunda bulunan ve tüm Türkiye’yi kucaklayan tek parti AK PARTİ’dir diyen Hüseyin Hüyük, Adeta bir çimento vazifesi gören AK PARTİ Hizmeti belli bölgelerden ziyade tüm Türkiye sathına yaymayı başarmıştır. Bizlerde dev projelerimizle üstlerine yüzlerce yeni hizmetler ekleyeceğiz, dedi.
Altınkaya Köy halkı Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük’ü coşkulu bir kalabalıkla karşıladı. Sonuna kadar kendisinin destekçisi olduklarını, olacaklarını söyleyen köy halkı, hemşerimizin aday gösterilmesi bizi çok mutlu etmiştir. Aksaray’ımız için ülkemiz için canı pahasına çalışacağına inancımız tam diyerek seçim çalışmalarının her safhasında adaylarının yanında olacaklarını söylediler.
Milletvekili Aday Hüseyin Hüyük Altınkaya köyü ziyaretinin ardından Altınkaya Köyünün yaylaları olan Asma Yaylası, Halvay Yaylaları, Saraycık Yaylası ve Küçükgüve, Büyükgüve köylerine de ziyarete gerçekleştirdi.
Aksaray Haberleri Batman Havalimanı’nda yolcu sayısı zirveye çıktı
Aksaray Haberleri Elazığ’da huzur; emniyetle yerinde!
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 39 il için kuvvetli yağış uyarısı
Aksaray Haberleri Kars Akyaka Ovası Sulaması Yenileme Projesi için sözleşme imzalandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gıda Arz Güvenliği Sorunumuz Yoktur”
Aksaray Haberleri DMM’den Somali iddialarına açıklama
Aksaray Haberleri Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu heyetinden Elazığ Valisi Numan Hatipogluna ziyaret
Aksaray Haberleri Lübnan’da İsrail saldırılarında can kaybı 2 bin 896’ya yükseldi
Aksaray Haberleri Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021