Digor Türk Telekom Ortaokulu çok amaçlı spor tesisi yenilendi

Yerel Haberler - 23.07.2026 - 0:00

KARS – BHA 

Kars Valiliği koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında, Digor Türk Telekom Ortaokulu Çok Amaçlı Spor Tesisi’nin bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında ihalesi gerçekleştirilen tesis, yapılan yenileme çalışmalarının ardından öğrencilerin ve gençlerin hizmetine sunulmaya hazır hale getirildi.

Modernize edilen spor tesisiyle birlikte öğrenciler, daha güvenli, modern ve donanımlı bir ortamda beden eğitimi derslerini yapabilecek, sportif faaliyetlerini daha verimli şartlarda sürdürebilecek.

Kars Valiliği’nden yapılan açıklamada, gençlerin spora erişimini artıran ve eğitim ile spor altyapısını güçlendiren yatırımların kararlılıkla sürdürüldüğü belirtilerek, yenilenen Digor Türk Telekom Ortaokulu Çok Amaçlı Spor Tesisi’nin Digor ilçesine ve Kars’a hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Yerel Haberler Beşiktaş Avrupa Ligi’nde avantajı kaptı: Gecenin sonuçları

Yerel Haberler Güneş enerjisinden elektrik üretiminde tarihi rekor

Yerel Haberler Güdül’de Araç yangını, araç hurdaya döndü

Yerel Haberler Merkez Bankası rezervlerinde gerileme yaşandı

Yerel Haberler Şanlıurfa Büyükşehir’in yüzme havuzları çocukların yüzünü güldürüyor

Yerel Haberler HEKİMSEN Genel Başkanı Kurban: Hekim, hayat kurtarmaya çalışırken başarısız olduğunda suçlu muamelesi görmemeli

Yerel Haberler Ehliyet alacaklar dikkat: 2 yıllık aday sürücülük dönemi başlıyor

Yerel Haberler Yeşilay’dan intiharı önlemeye yönelik eğitim programı

Yerel Haberler Farnborough Airshow 2026’da son hün coşkusu: BAE Akrobasi ekibi gökyüzüne damga vurdu

Yerel Haberler Tüketici güveninde son 3 yılın zirvesi görüldü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021