Yerel Haberler - 01.09.2025 - 18:22
KARS-BHA
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Digor Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, ilçenin kahraman evlatlarından şehit Hasan Baykız’ın kabrini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılarak dualar okundu ve şehidin ruhuna Fatiha gönderildi.
Kaymakam Kahraman, daha sonra şehit Baykız’ın ailesini evlerinde ziyaret ederek onların hal ve hatırını sordu. Şehit ailesine destek mesajlarını ileten Kaymakam Kahraman, “Bugün burada özgürce yaşıyorsak, bunu vatanı uğruna canını feda eden şehitlerimize borçluyuz. Aziz şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin her zaman yanındayız,” ifadelerini kullandı.
Yerel Haberler Düzcespor gençlerle Giresunspor’u 2-1 mağlup etti
Yerel Haberler Radyo yayıncılığında elektronik ölçümle yeni dönem başladı
Yerel Haberler Louvre Müzesi kapanma tehlikesiyle karşı karşıya
Yerel Haberler Elvan Işık Gezmiş; Bu bütçe halkın bütçesi değil
Yerel Haberler Murgul Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı
Yerel Haberler Digor’da Badminton heyecanı başladı!
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021