Denetimli serbestlik ve açık ceza infaz kurumundan İslahiye’de eğitime destek

Yerel Haberler - 22.09.2026 - 7:05

GAZİANTEP – BHA 

İslahiye’de Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Açık Ceza İnfaz Kurumu, eğitim kurumlarının bakım ve onarım ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalara katkı sunuyor.

İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında bugüne kadar 13 Kasım İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu, Şehit İsmet Kayar İlkokulu ile İslahiye Anadolu Lisesinin iç ve dış cepheleri boyandı.

Yürütülen çalışmalarla öğrencilerin daha temiz ve ferah ortamlarda eğitim görmesine katkı sağlandı.

Çalışmalar Başsavcılık koordinasyonunda yürütülüyor

Çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulunan İslahiye Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin, “Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzün katkılarıyla kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanarak eğitim kurumlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla şu ana kadar 5 okulda tamamlanan çalışmaların belirlenen plan doğrultusunda diğer okullarda da devam edececektir.” ifadelerini kullandı.

İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yürütülen çalışma kapsamında Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Açık Ceza İnfaz Kurumunun kamu hizmetlerine yönelik katkısı, eğitim kurumlarının fiziki ihtiyaçlarının karşılanması üzerinden sürdürülüyor.

Yerel Haberler Türk Dünyası Sigorta Birliği Gaziantep’te toplandı

Yerel Haberler 10. Türkiye’nin Kent Konseyleri Balıkesir’de ortak akıl için buluştu

Yerel Haberler Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yangın çıktı

Yerel Haberler Yahşihan Belediye Başkan Vekili Aydın Demirdirek görevden uzaklaştırıldı

Yerel Haberler Samsunspor 0-3 Trabzonspor: Karadeniz derbisinde net galibiyet

Yerel Haberler Bornova’da belediye hizmetleri değerlendirildi

Yerel Haberler TİMBİR Genel Merkezi Açıldı: Aksaray’dan Anlamlı Destek ve Katılım

Yerel Haberler 11. Türk Dünyası Belgesel Film Festivali gala ve ödül töreniyle sona erdi

Yerel Haberler MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk: Çocuklarımız için çabalarımız sonuç verdi

Yerel Haberler 14 ilde organize suç örgütlerine operasyon: 195 şüpheliye adli işlem

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021