Demirci Belediyesi’nden Halkı Sevindiren Hamle: Ekmek Yalnızca 7 TL!

Ana Manşet - 24.01.2026 - 12:30

Başkan Ramazan Bozlak, halkının yanında durmaya devam ediyor; ekonomik destek projeleri büyük beğeni topluyor.

Demirci Belediyesi, sosyal belediyecilikte örnek bir adım atarak vatandaşların ekonomik yükünü hafifletti. Başkan Ramazan Bozlak, seçim vaatlerinden biri olan “ekmek yarısı ücretsiz, yarısı ücretli” uygulamasını hayata geçirerek, halkın yüzünü güldürdü. Artık Demirci’de ekmek sadece 7 TL’ye satılıyor ve uygulama büyük ilgi görüyor.

Görev süresi boyunca halkının yanında durmayı ilke edinen Başkan Bozlak, vatandaşların sorunlarını daima öncelikli görmesiyle tanınıyor. Onun vizyoner ve fedakâr yaklaşımı, Demirci’yi sadece bir belediye değil, aynı zamanda örnek bir sosyal sorumluluk modeli hâline getiriyor.

Halktan Büyük Destek ve Gurbetçilerden Yoğun İlgi

Başkan Bozlak’ın öncülüğünde hayata geçirilen bu uygulama, sadece Demirci’de değil, gurbetçi vatandaşlarımız arasında da büyük takdir topluyor. Sosyal projeler ve ekonomik destekler, hem şehirde yaşayan ailelerin hayatını kolaylaştırıyor hem de Demirci Belediyesi’nin halk odaklı hizmet anlayışını ortaya koyuyor.

Başkan Bozlak, yaptığı açıklamada şunları söyledi:“Halkımızın yanında olmayı görevimizin en önemli parçası olarak görüyoruz. Onların yüzünü güldürebilecek, günlük yaşamlarını kolaylaştırabilecek her projeyi hayata geçirmeye devam edeceğiz.”

Demirci Halkı Güvende ve Mutlu

Bu proje ile birlikte Demirci halkı, uygun fiyatlı ekmekten sosyal projelere kadar belediyeden gelen destekleri yakından hissediyor. Başkan Bozlak’ın liderliği ve halk odaklı yaklaşımı, vatandaşların güvenini artırmaya devam ediyor.

Demirci Belediyesi, Başkan Ramazan Bozlak’ın öncülüğünde, ekonomik ve sosyal hizmetleriyle Türkiye genelinde örnek gösterilen bir şehir olmayı sürdürüyor.

Demirci halkı, her zaman olduğu gibi liderine güveniyor; Başkan Bozlak ise daima halkının yanında olmaya devam edecek.

Ana Manşet Lüks yaşam paylaşımları vergi denetiminde

Ana Manşet Sınır kapıları ve havalimanlarında uyuşturucuya darbe

Ana Manşet Aksu’da zor günlerde dayanışma

Ana Manşet Oyun oynarken tahliye kanalına düşen 3 yaşındaki Berra hayatını kaybetti

Ana Manşet Ali Çetin Kumluca’daki çalışmaları yerinde inceledi

Ana Manşet Uzungöl Kış Festivali’nde horon rekoru: 6 bin 161 kişi el ele

Ana Manşet İHH, yetim sponsorluk bedelini yeniden belirledi

Ana Manşet Rektörden yargı resti, Cebeci’den “Alın teri” çıkışı!

Ana Manşet Kars Valisi Ziya Polat, 81 il Valisinin katıldığı güvenlik toplantısına VKS ile katıldı

Ana Manşet Rize Süper Amatör Lig’de gergin maç: 3 kırmızı kart çıktı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021